Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Makita officiële dealer

Fixami is officiële dealer van Makita Nederland. Dit betekent dat jij kunt profiteren van de volgende voordelen:

  • Keuze uit meer dan 5000 Makita producten
  • Deelname aan alle Nederlandse Makita acties
  • Snelle reparatieservice
  • Verlengde garantie op veel Makita machines

Makita garantie

Bij aankoop van een Makita machine (met uitzondering van een aantal Europese modellen) kun je rekenen op de volledige ondersteuning van Makita Nederland voor wat betreft garantie, service, onderhoud en alle vragen die jij over jouw Makita machine hebt.

Garantie op jouw Makita machine

Met een Mijn Makita account kun je jouw Makita producten registreren en beheren voor verlengde garantie en garantie na reparatie. Registratie is alleen mogelijk via Makita Nederland. Met een registratie krijg je in totaal 3 jaar garantie op jouw machine-aankoop. Daarnaast heb je recht op 3 maanden garantie na reparatie op de hele machine, dus niet alleen op de onderdelen hiervan. Registreer je je machine niet, dan heb je slechts 1 jaar fabrieksgarantie en mis je de overige voordelen. Betreft jouw Makita machine een Europees model? Dan heeft jouw machine automatisch aanvullende garantie tot 2 jaar via Fixami en hoef je je machine niet via Makita te registeren.

Wat zijn Europese modellen?

Europese modellen zijn Makita modellen die niet door Makita Nederland worden aangeboden. Dit zijn officiële Makita machines die vanuit andere landen in Europa worden verkocht, maar waarvoor Makita Nederland geen verdere service kan bieden. Door onze brede inkoopkanalen kunnen wij met deze modellen meer Makita machines aanbieden dan enkel de Nederlandse modellen. Hierdoor bieden wij een nog breder Makita assortiment.

Let op: met de aankoop van een Europese machine is het helaas niet mogelijk om deel te nemen aan de lopende acties van Makita Nederland.

Nederlands of Europees Makita model?

Op de productpagina van elke Makita machine, onder het kopje Specificaties, kun je duidelijk zien of het een Nederlands of Europees model betreft.

1. Bij een Nederlands model krijg je deze tekst te zien: ‘Dit is een Nederlands model van Makita, hiermee profiteer je van alle voordelen van Makita Nederland.'

2. Bij een Europees model krijg je deze tekst te zien: ‘Dit is een Europees model van Makita, meer informatie hierover vind je op de dealer pagina.’

Standaard garantie op Makita accu’s en laders

Bij aankoop van een Makita accu of lader hoef je je product niet te registeren. Op deze producten zit namelijk standaard al 2 jaar garantie.

Bekijk alle Makita producten

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is