usp1
usp2
usp3

NL

FR

Festool OFK 500 Q-Plus R2 Kantenfrees - 450W - 28mm

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Festool OFK 500 Q-Plus R2 Kantenfrees - 450W - 28mm

Uitvoering

441,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Festool OFK 500 Q-Plus R2 Kantenfrees: de lichtgewicht krachtpatser
      Soms komt er een gereedschap voorbij dat je werk echt op z'n kop zet. De Festool OFK 500 Q-Plus R2 kantenfrees is zo'n gamechanger. Met een opgenomen vermogen van 450 Watt laat dit apparaat zien dat kracht niet in grootte hoeft te zitten. En met een snoerlengte van 4 meter ben je toch vrij als een vogel. Beschouw het als de lichte kantenprofessional die afschuinen, afronden, profileren en groeven naar een hoger niveau tilt. Je werkstukken worden gelijkmatig, zuiver en splintervrij - alsof het niks is. Dankzij het unieke freessysteem en de slimme instelling van de freesdiepte tot op 1/10 mm nauwkeurig, werk je met een precisie die je nog niet eerder hebt ervaren. Bovendien, dankzij het minimale tafelopening, kun je gedag zeggen tegen het kantelen bij lastige hoeken. Gooi daar een eenvoudige freeswissel bovenop dankzij de spindelstop, en je hebt een ware held in handen. Niet te vergeten, deze jongen is ook nog eens uitgerust met een aansluiting voor stofafzuiging. Efficiëntie op zijn best.

      Gemaakt voor veiligheid en duurzaamheid
      Je wilt lang doen met je gereedschap, toch? De Festool OFK 500 is jouw nieuwe beste vriend als het gaat om duurzaam en veilig werken. De bouw van deze kantenfrees maakt 'm niet alleen licht en handzaam, maar ook superstevig. Dus of je nu horizontaal of verticaal aan de slag gaat, deze vriend blijft je trouw zonder te kantelen of wegglijden. Die stabiliteit is goud waard voor de precisie van je werk. En heb je al gehoord van de optimale afstemming van de freesdiepte tot de tafelzool? Dat betekent geen foutief frezen meer voor jou. En de spreekwoordelijke kers op de taart is de mogelijkheid tot stofafzuiging. Dat betekent dat je niet alleen zorgt voor je gereedschap, maar ook voor jezelf. Werken in een schone omgeving houdt je gezond en je werkplek veilig. Kortom, de Festool OFK 500 kantenfrees zorgt goed voor zichzelf én voor jou.

      Vliegensvlug naar vakmanschap
      Kiezen voor de Festool OFK 500 via onze webshop betekent kiezen voor ultiem gemak. We snappen dat je niet kunt wachten om met je nieuwe stuk gereedschap aan de slag te gaan. Daarom beloven we snelle levering, zodat je niet dagenlang uit het raam hoeft te staren, wachtend op je pakketje. En ja, we weten dat keuzevrijheid essentieel is voor elke vakman of -vrouw die op zoek is naar het perfecte gereedschap. Ons grote assortiment stelt je in staat om alles te vinden wat je nodig hebt op één plek. Combineer dit met onze scherpe prijzen, en je weet dat je goed zit. Maar het allerbelangrijkste? Onze vriendelijke service maakt het hele proces van kiezen en kopen zo soepel als maar kan. Wij zijn er voor jou, voor advies op maat of gewoon een goed gesprek over gereedschap. Want zeg nou zelf, mooi gereedschap is toch een passie die we delen?

      Toerental onbelast, bereik

      0-28000

      Werkt op

      Netstroom

      Verpakt in

      Koffer

      Snoerlengte (meting)

      4 m

      Opgenomen vermogen

      450 W

      Toerental onbelast

      28000 rpm

      Maximale freesdiepte

      28 mm

      Type freesmachine

      Kantenfrees

      Variabel toerental

      Nee

      Snoerlengte

      4

      Aansluiting voor stofafzuiging

      Ja

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4014549358818

      Artikelnummer

      324071

      Breedte (Product)

      9 cm

      Hoogte (Product)

      24 cm

      1x Afzuigkap
      1x Systainer SYS 2 T-Loc

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster