usp1
usp2
usp3

NL

FR

BonFeu Bonbono Terrashaard - 45cm

BonFeu Bonbono Terrashaard - 45cm
216,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Verwarm je avonden met de BonFeu 4501 Buitenhaard
      Stel je voor: een knetterend haardvuur, sprankelende vonken die opstijgen tegen de nachtelijke hemel, en een gezellige kring van vrienden en familie om je heen. Dat is precies de sfeer die de BonFeu Bonbono Terrashaard - 45cm creëert. Met een stijlvolle zwarte afwerking en een omvangrijke hoogte van 165 cm, zet deze terrashaard de toon voor een avond vol warmte en sfeer. De unieke eigenschap van dit model is het uitgesneden logo aan de voorzijde, dat een magisch effect creëert tijdens het stoken. En hij is niet alleen mooier geworden; de Bonbono is ook praktischer. Dankzij het draaibare grillrooster met handvatten en de barbecuefunctie met twee standen, verandert deze haard moeiteloos in een barbecue. Of je nu houdt van een gezellig vuur, of op zoek bent naar een avontuurlijke kookervaring onder de sterren, met de BonFeu Bonbono zit je goed.

      Zorgeloos genieten: veiligheid en duurzaamheid in je achtertuin
      Veiligheid en duurzaamheid zijn twee kernwaarden die hoog in het vaandel staan bij het gebruik van de BonFeu Bonbono Terrashaard. Het duurzame staal waarvan de haard is vervaardigd, garandeert niet alleen een lange levensduur, maar draagt ook bij aan de stabiliteit en veiligheid van het product. De aanzienlijke hoogte en diameter zorgen ervoor dat het vuur besloten blijft binnen de veilige grenzen van de haard terwijl het toch voldoende warmte en sfeer verspreidt. Met de BonFeu Bonbono kun je gerust zijn op vele avonden van zorgeloos genieten, wetende dat je investeert in een product dat zowel veiligheid als duurzaamheid waarborgt. Of je nu een ervaren vuurmeester bent of een beginner; deze terrashaard is ontworpen met oog voor jouw comfort en veiligheid.

      Waarom de BonFeu Bonbono de perfecte keuze is voor jou
      Buiten koken of simpelweg genieten van de warmte van een vuur? De BonFeu Bonbono Terrashaard biedt het beste van twee werelden. En als je kiest voor het bestellen van dit prachtstuk bij onze webshop, profiteer je bovendien van een aantal onweerstaanbare voordelen. Geniet van snelle levering; voordat je het weet, staat de haard te pronken in jouw tuin, klaar voor die eerste gezellige avond. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt, tegen scherpe prijzen die de keuze nog aantrekkelijker maken. En natuurlijk staat onze vriendelijke service voor je klaar, mocht je vragen hebben of advies nodig hebben over je aankoop. Met de BonFeu Bonbono kies je niet alleen voor kwaliteit en sfeer, maar ook voor een zorgeloze en plezierige aankoopervaring.

      Video

      https://www.youtube.com/watch?v=k6hK8MIoq9g

      Kleurnaam

      Zwart

      Geschikt om te koken

      Ja

      Materiaal

      Staal

      EAN

      8719689093037

      Artikelnummer

      319055

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.