Starlock, dé nieuwe standaard voor alle multitools

Hey vakman! Werkt u al met multitools? We zien ze steeds vaker, Bosch en Fein veroveren nu samen de wereld met hun nieuwe technologie: Starlock. Lees snel verder om het te ontdekken.

Bosch & Fein hebben hun krachten gebundeld om de markt van multitools te veroveren, en introduceren een innovatief systeem voor multitool accessoires. Voor oscillerende multitools zijn talloze accessoires verkrijgbaar in de markt. Ieder merk heeft tegenwoordig één of meerdere multitools in het assortiment, en allemaal hebben ze vele accessoires beschikbaar. Immers, met de multitool willen we snijden, slijpen, schuren, wat niet? Bosch & Fein onderkennen de trend van multi en onderstrepen dit met deze unieke samenwerking. Na jarenlang de koppen bij elkaar te hebben gestoken introduceerden ze begin dit jaar Starlock.

Wat is Starlock precies?

Starlock is een uniform opzetsysteem, dus ontwikkeld door Bosch & Fein, om één standaard te creëren voor meerdere merken. Starlock is compatibel met de merken Bosch, Fein, Makita, Milwaukee, Ridgid en Rockwell.

"Compatibel met Bosch, Fein, Makita, Milwaukee, Ridgid en Rockwell."

Razendsnel bevestigt u talloze accessoires/opzetstukjes, bovendien op zeer hoogwaardige, absoluut professionele, wijze zodat alle klussen met één tool binnen handbereik liggen. Door goed te luisteren naar de gebruikers van multitools introduceerden ze drie klassen binnen Starlock: Starlock, StarlockPlus en StarlockMax.


Wat inmiddels duidelijk is, is dat Bosch en Fein de komende tijd meer en meer machines zullen presenteren voorzien van de Starlock technologie. Wij van Fixami.be hebben inmiddels de eerste accessoires binnen, en dit zal de komende tijd alleen nog maar meer worden!

Verken het Starlock assortiment