Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

“Think outside the Toolbox” met CLC Work Gear

Al meer dan vijfendertig jaar maakt CLC Work Gear in Amerika toonaangevende robuuste, innovatieve gereedschapsdragers, rugzakken en tassen die zijn gericht op de behoeften van aannemers, technici en vakmensen. De producten zijn gemaakt voor de zwaarste werkomgevingen. Het zit hem allemaal in de details, van het ontwerp en de gepatenteerde functies tot het kiezen van de juiste stof, het perfecte stiksel, de gelaagdheid van materialen en het versterken van specifieke eigenschappen.

CLC Work Gear is een merk dat gericht is op duurzaamheid, innovatie en gebruiksgemak. De productontwerpen zijn gebaseerd op echte werksituaties. CLC Work Gear streeft er altijd naar om een ​​stap voor te zijn - om nieuwe functies te ontwikkelen waarvan jij niet wist dat jij ze nodig zou hebben. Het motto van CLC Work Gear is dan ook “Think outside the Toolbox”. Dit betekent luisteren naar de eindgebruiker en weten wat ze precies nodig hebben. Vervolgens producten maken die op alle mogelijke manieren presteren.

CLC Work Gear evalueert en vindt voortdurend opnieuw uit. Het CLC Work Gear assortiment bestaat in grote lijnen uit rugzakken, tassen, dragers, vallijnen en diverse houders voor aan de riem.

CLC Work Gear CL1ECPL38 E-charged Gereedschapsrugzak

Deze E-charged gereedschapsrugzak is ideaal voor de monteur die veelal op donkere plekken werkzaam is en die zijn spullen in 1 keer mee wil kunnen nemen. Voorzien van een verstelbare 200 lumen ledlamp die in 2 standen te zetten is. Makkelijk om je tas van binnen uit te lichten of op je werk te richten. Tevens voorzien van een krachtige 15000 mAh powerbank die de lamp van stroom voorziet en waarbij 2 apparaten tegelijk opgeladen kunnen worden. Denk aan de Tablet of mini PC die servicemonteurs vaak bij zich hebben. 3 compartimenten, 36 vakken en een laptop hoes maken de tas compleet. De rugzak is handzaam, draagt erg prettig door de extra “rugkussens”. De doppen onder de tas zorgen ervoor dat deze rechtop kan blijven staan zodat je altijd makkelijk je gereedschap kunt pakken of opbergen. De perfecte tas voor als je veel bij je moet dragen en ook erg mobiel dient te zijn.

Think outside the Toolbox met CLC Work Gear

CLC Work Gear CL1001578 Medium Gereedschapsdrager

De Medium Gereedschapsdrager is een open drager voorzien van 21 vakken voor het kleine spul zoals tangen, sleutels en schroevendraaiers. Een groot compartiment voor je accu haakse slijper, lijmklem of kitpistool en diverse handige lussen en clips voor bijvoorbeeld je rolmaat of rol tape. Ideaal voor de monteur en aannemer die snel en makkelijk zijn spullen mee wil kunnen nemen en opbergen. De drager is voorzien van doppen aan de onderzijde, zo blijft deze keurig staan en staat hij droog bij een vochtige ondergrond. Zo kan een w-installateur probleemloos zijn drager naast zijn werk neerzetten.

Think outside the Toolbox met CLC Work Gear

CLC Work Gear CL1001163 BigMouth Large Gereedschapstas

De BigMouth Large gereedschapstas is de grote tas voor de allrounder. Ideaal voor op de bouw. Het metalen frame zorgt ervoor dat de tas open blijft staan indien gewenst. Eenmaal open zul je zien dat je een berg aan ruimte hebt. Het losse handgereedschap zoals sleutels, schroevendraaiers en tangen kun je kwijt in 1 van de 25 vakken. Je handzaag en elektrisch gereedschap kun je in het grote midden compartiment opbergen. Ben je dus actief in een omgeving waarbij je een diversiteit aan gereedschap bij je dient te hebben? Neem deze tas, gooi hem over je schouder en ga naar je klus.

Think outside the Toolbox met CLC Work Gear

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is