Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Klittenband

Klittenband, een alomtegenwoordig item dat zowel praktisch als revolutionair is. Het is een uniek product dat overal wordt gebruikt, van kleding en schoenen tot gereedschap en elektronica. Klittenband biedt een snelle en betrouwbare manier om dingen aan elkaar te bevestigen zonder gedoe met knopen, gespen of lijm.

Wat maakt klittenband zo speciaal?

Klittenband is een geweldig product dat gemakkelijk te gebruiken is en toch een sterke grip biedt. Het bestaat uit twee lagen: de ene laag heeft kleine haakjes en de andere laag heeft kleine lusjes. Wanneer de twee lagen tegen elkaar worden gedrukt, grijpen de haakjes zich vast aan de lusjes, waardoor een stevige verbinding ontstaat. Het mooiste van klittenband is dat het steeds opnieuw kan worden gebruikt. Wist je trouwens dat klittenband is uitgevonden door de Zwitserse ingenieur George de Mestral, die geïnspireerd werd door de manier waarop klitten in de vacht van zijn hond bleven hangen?

De veelzijdigheid van klittenband

Klittenband is bijzonder veelzijdig en kan op talloze manieren worden gebruikt. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om kabels te organiseren, gereedschap op te hangen, of zelfs om dingen in je auto op hun plaats te houden. Het belangrijkste bij het gebruik van klittenband is dat je ervoor zorgt dat beide oppervlakken schoon en droog zijn voordat je het aanbrengt. Zorg ook dat je voldoende druk uitoefent wanneer je de twee zijden samenbrengt om een sterke verbinding te waarborgen.

Kies Fixami voor je klittenband behoeften

Wanneer je op zoek bent naar hoogwaardig klittenband, dan ben je bij Fixami aan het juiste adres. Met ons grote online assortiment vind je zeker het klittenband dat perfect aansluit bij jouw behoeften. We begrijpen dat als je eenmaal je klittenband hebt gekozen, je het zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Daarom zorgen we voor een snelle levering. Daarnaast staan we klaar om je persoonlijk advies te geven, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Kies voor Fixami voor je klittenband en ervaar onze top service zelf!

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is