Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Inslagankers

Als het aankomt op snelle en betrouwbare bevestiging in beton of metselwerk, zijn inslagankers een populaire keuze voor professionals en doe-het-zelvers. Ze bieden een sterke houvast en zijn eenvoudig te gebruiken, waardoor ze een essentiële tool zijn in jouw gereedschapskist.

Ontdek de kracht van inslagankers

Inslagankers zijn ontworpen voor zware lasten in beton, steen en metselwerk. Ze werken door middel van een conus die in de huls wordt getrokken tijdens de installatie, waardoor de huls uitzet en een stevige bevestiging in het boorgat ontstaat. Door hun speciale ontwerp hebben inslagankers een hogere belastbaarheid dan veel andere ankers. En hier is een interessant weetje: het ontwerp van inslagankers is zo efficiënt dat ze vaak gebruikt worden in constructieprojecten zoals het bouwen van bruggen en hoogbouw.

Jouw gids voor het gebruik van inslagankers

De installatie van inslagankers is eenvoudig en snel. Boor eerst een gat in het materiaal met de juiste diameter en diepte. Plaats vervolgens het inslaganker in het gat en sla met een hamer op de pin totdat deze volledig in de huls is ingeslagen. Het anker zet uit en zorgt voor een sterke en veilige bevestiging. Verwijderen is net zo eenvoudig: draai de pin los en haal het anker uit het gat.

Waarom inslagankers kopen bij Fixami?

Bij Fixami begrijpen we dat je behoefte hebt aan betrouwbare en hoogwaardige inslagankers. Daarom bieden we een groot online assortiment van topkwaliteit inslagankers aan, en dat allemaal tegen scherpe online prijzen. Maar we bieden meer dan alleen producten. Met onze snelle levering en top service zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk kunt beginnen met jouw project. En met onze eigen voorraad, garanderen we dat de producten die je nodig hebt, direct leverbaar zijn. Dus waarom zou je ergens anders winkelen? Vertrouw op Fixami voor al jouw behoeften op het gebied van inslagankers.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is