usp1
usp2
usp3

NL

FR

TEC7 HP Clean Reiniger - 1L

TEC7 HP Clean Reiniger - 1L
8,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Tec7 HP Cleaner Reiniger is een voordelige reiniger die je online kunt kopen bij Gereedschapcentrum. Deze reiniger is zeer geschikt voor het verwijderen van moeilijke vlekken zoals hars, roet of smeermiddelen. Daarnaast is het ook huidvetvriendelijk.

      Deze reiniger heeft een aantal bijzondere kenmerken. Het is een sterk geconcentreerde, gebruiksklare en biologisch afbreekbare reiniger voor organische verontreinigingen. Het is HACCP goedgekeurd en huidvriendelijk. Het verwijdert ook moeilijke vlekken zoals hars, roet en smeermiddelen.

      De Tec7 HP Cleaner Reiniger is een groene vloeistof met een zuivere en frisse geur. Het is niet brandbaar en solventvrij. Het is volledig oplosbaar in water en heeft een basische pH-waarde van 13. Het is niet giftig bij normaal gebruik en mag niet worden ingenomen.

      Deze reiniger heeft verschillende eigenschappen. Het kan gebruikt worden voor het reinigen van alle oppervlakken zoals muren, vloeren, kunststoffen, natuursteen en hout. Het is ook geschikt voor het reinigen van voertuigen zoals auto's, motoren, caravans en boten, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Daarnaast kan het ook zwaar vervuild textiel reinigen. Het kan ook gebruikt worden voor het solventvrij ontvetten van werkstukken voor verlijming, afdichting, laswerken en coating.

      Vlampunt

      70 °C

      EAN

      5414195492017

      Artikelnummer

      216065

      Hoogte (Product)

      34.7 cm

      Volume (product)

      1 l

      Lengte (Product)

      7.8 cm

      Breedte (Product)

      7.8 cm

      Veiligheidsaanwijzingen

      Voorzorgsaanduiding, Gevarenaanduiding, Signaalwoord

      Waarschuwingen (H-zinnen)

      H319

      Waarschuwingen (P-zinnen)

      P280

      P101

      P338

      P305

      P351

      P313

      P264

      P102

      P337

      Waarschuwingen (EUH-zinnen)

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.