usp1
usp2
usp3

NL

FR

Starmix iPulse M-1635 Safe Plus Bouwstofzuiger met rijbeugel - 1600W - M-klasse - 35L

Starmix iPulse M-1635 Safe Plus Bouwstofzuiger met rijbeugel - 1600W - M-klasse - 35L
919,49

Verwachte leverdatum

01-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Starmix iPulse M-1635 Safe Plus Bouwstofzuiger: meer dan gewoon schoon
      Zeg vaarwel tegen stof en hallo tegen de ultieme schoonmaakpartner: de Starmix iPulse M-1635 Safe Plus Bouwstofzuiger met rijbeugel. Met een krachtige 1600 Watt motor en een luchtverplaatsing van 75 Liter per seconde, haal je een ware kampioen in huis. Of beter gezegd, op de bouwplaats! Deze bouwstofzuiger behoort tot de M-klasse en is daarom je beste vriend in de strijd tegen stof. Met een tankinhoud van 22 Liter, een hoogte van 920 Milimeter, een lengte van 530 Milimeter en een breedte van 400 Milimeter, is deze alleskunner compact, maar toch ruim genoeg voor de grootste klussen. Of je nu te maken hebt met droog of nat vuil, de Starmix iPulse M-1635 Safe Plus draait zijn hand er niet voor om, dankzij de optie voor nat en droog zuigen. En omdat hij werkt op netstroom, zorg je ervoor dat je altijd maximale kracht tot je beschikking hebt, zonder je zorgen te maken over lege batterijen.

      Veilig aan het werk, zonder zorgen
      Da’s wat we willen: moeiteloos en veilig aan de slag kunnen. De Starmix iPulse M-1635 Safe Plus Bouwstofzuiger maakt dit mogelijk. Dankzij de M-klasse certificering kun je op beide oren slapen wetende dat je beschermd bent tegen gevaarlijk stof. Wat dit apparaat onderscheidt, is niet alleen de krachtige motor en het grote tankvolume, maar vooral de betrouwbaarheid. Of je nu een professional bent die de hele dag door werkt of een doe-het-zelver die voor de perfecte afwerking gaat, deze bouwstofzuiger staat als een huis. Plus, het gebruiksgemak is ongeëvenaard. De stofzuiger is zodanig ontworpen dat hij eenvoudig te navigeren en te ledigen is, waardoor je veel tijd bespaart en tegelijkertijd jouw werkomgeving veilig houdt.

      Waarom je niet zonder ons kan
      Nog niet overtuigd? Laat ons je over de streep trekken. Bij ons profiteer je niet alleen van een groot assortiment, waardoor je altijd vindt wat je zoekt, maar ook van scherpe prijzen die je portemonnee zullen plezieren. En mocht je nog twijfels hebben, dan staat onze vriendelijke service altijd klaar om je met raad en daad bij te staan. De Starmix iPulse M-1635 Safe Plus Bouwstofzuiger vandaag nog bestellen betekent dat je niet lang hoeft te wachten op de bezorging. Snelle levering is namelijk een van onze specialiteiten. Dus, waar wacht je nog op? Geef je werkplek de schoonmaak die het verdient, en maak het jezelf gemakkelijk met deze topklasse bouwstofzuiger.

      Werkt op

      Netstroom

      Type stofzuiger

      Bouwstofzuiger

      Opgenomen vermogen

      1600 W

      Hoogte (Product)

      920 mm

      Tank inhoud

      22 l

      Snoerlengte (meting)

      8 m

      Luchtverplaatsing

      75 l/s

      Gewicht (Product)

      16.8 kg

      Stofklasse

      M-klasse

      Nat & droog zuigen

      Ja

      Lengte (Product)

      530 mm

      Breedte (Product)

      400 mm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4011240018638

      Artikelnummer

      206541

      1x Starmix iPulse M-1635 Safe Plus Bouwstofzuiger
      5x meter antistatische slang
      1x gummi verloop traps

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.