usp1
usp2
usp3

NL

FR

Spit Diamant boormachine in koffer - M16 - 1800W

Spit Diamant boormachine in koffer - M16 - 1800W
Spit Diamant boormachine in koffer - M16 - 1800W
Spit Diamant boormachine in koffer - M16 - 1800W
Spit Diamant boormachine in koffer - M16 - 1800W
Spit Diamant boormachine in koffer - M16 - 1800W
Spit Diamant boormachine in koffer - M16 - 1800W
1.074,79

Verwachte leverdatum

01-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de Kracht van de Spit 651211 Diamantboormachine
      Ben je klaar om door de hardste materialen heen te boren alsof het boter is? Ontmoet dan jouw nieuwe beste vriend in de bouw: de Spit Diamant boormachine in koffer - M16 - 1800W. Met een robuuste opgenomen vermogen van 1800 Watt en een duizelingwekkend toerental onbelast van 3600 omwentelingen per minuut, staat deze machine garant voor topprestaties. De aansluiting M16 en de boorcapaciteit in steen van 32 millimeter zorgen ervoor dat geen enkel project te groot is. Zijn twee mechanische versnellingen bieden flexibiliteit voor iedere klus, terwijl de sterke elektrische motor, die werkt op netstroom, betrouwbaarheid belooft bij elke booropdracht. Geleverd in een praktische koffer, neem je deze krachtpatser moeiteloos mee naar elke klus. Geschikt voor stenen materialen, is dit de diamantboormachine die jouw toolkit compleet maakt.

      Veiligheid en duurzaamheid gaan hand in hand
      Bij het werken met krachtige gereedschappen zoals deze Spit Diamant boormachine staat veiligheid natuurlijk voorop. Gelukkig is deze machine niet alleen ontworpen voor topprestaties, maar ook met oog voor jouw veiligheid en comfort. De betrouwbare elektrische motor en de keuze uit twee mechanische versnellingen stellen je in staat om met uiterste precisie te werken, zodat je de controle nooit verliest. Bovendien zorgt de duurzaamheid van de machine ervoor dat je op lange termijn op hem kunt rekenen, project na project. Het is niet gewoon een gereedschap, het is een investering in de toekomst van jouw werkzaamheden.

      Waarom je niet verder moet zoeken
      Zo, wat houdt je nu nog tegen? Als je op zoek bent naar een diamantboormachine die topprestaties levert, veilig en duurzaam is, dan is de Spit Diamant boormachine in koffer - M16 - 1800W jouw antwoord. En er is geen betere plek om deze aan te schaffen dan bij onze webshop. Met snelle levering en scherpe prijzen zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt met jouw nieuwe aanwinst. Bovendien staat onze vriendelijke service altijd voor je klaar om jou te helpen met eventuele vragen. Want ja, uiteindelijk gaat het niet alleen om het gereedschap; het gaat om de projecten die je ermee kunt volbrengen.

      Werkt op

      Netstroom

      Boorcapaciteit steen

      32 mm

      Toerental onbelast

      3600 rpm

      Aansluiting

      M16

      Geschikt voor materiaal

      Steen

      Aantal mechanische versnellingen

      2

      Opgenomen vermogen

      1800 W

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      3439516512115

      Artikelnummer

      335425

      SD17P
      Stofkap M16 + kap

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.