usp1
usp2
usp3

NL

FR

Schuil 8623 Duimstok - Kunststof - Geel - 1m

★★★★★

4.0 / 5

1 review

Schuil 8623 Duimstok - Kunststof - Geel - 1m
Outlet
10,09

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Ontdek de Schuil 8623 Duimstok: je betrouwbare maat in meten
   Ben je op zoek naar een duimstok die zowel betrouwbaar als duurzaam is? Dan heb je met de Schuil 8623 Duimstok - Kunststof - Geel - 1m precies gevonden wat je nodig hebt! Deze duimstok, vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, belooft een lange levensduur en ongeëvenaarde betrouwbaarheid in al je meetmomenten. Precisie staat voorop met de mm/mm-verdeling over de gehele lengte van 1 meter, perfect voor elke metrische meting die je uitvoert. Wat deze duimstok echt onderscheidt, is zijn naleving van de EG-norm klasse 3, waardoor je verzekerd bent van de nauwkeurigheid bij elke meting. Bovendien, met zijn opvallende gele kleur en robuuste kunststof bouw, verlies je deze handige metgezel nooit uit het oog.

   Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
   Met de Schuil 8623 Duimstok haal je niet alleen een uiterst nauwkeurige meettool in huis, maar investeer je ook in veiligheid en duurzaamheid. Dankzij het gebruik van kwalitatief hoogstaand kunststof is deze duimstok bestand tegen praktisch alle werkomstandigheden, van de bouwplaats tot aan je thuisklusproject. Deze eigenschappen maken hem tot een betrouwbare partner bij al jouw meetwerk. Bovendien draagt het duurzame materiaal bij aan zowel de levensduur van de duimstok als aan de veiligheid bij gebruik; geen splinters of scherpe randen, enkel soepel uitschuiven en terugvouwen. Dit alles verzekert je van jarenlang meetplezier zonder gedoe, zodat je je kunt richten op het werk dat écht telt.

   Waarom je niet verder hoeft te zoeken
   Wanneer je kiest voor de Schuil 8623 Duimstok via onze webshop, profiteer je niet alleen van een topkwaliteit meetinstrument, maar ook van al het extra voordeel dat we bieden. Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe duimstok in no-time in handen, zonder vervelende vertragingen. Bovendien onderscheiden we ons door onze vriendelijke service, waardoor jouw koopervaring net zo aangenaam wordt als het gebruik van de duimstok zelf. Onze focus ligt op jouw tevredenheid en de kwaliteit van de producten die we aanbieden. Dus waarom verder zoeken? Bestel nu en meet elke uitdaging met precisie en zelfvertrouwen, ondersteund door onze vertrouwde service.

   Materiaal

   Kunststof

   Meetlengte

   1 m

   Inch of metrisch

   Metrisch

   EAN

   8712341001050

  Reviews

  4.0 / 5

  ★★★★★

  1 review

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster