usp1
usp2
usp3

NL

FR

Rust-Oleum Metalexpert Metaalontvetter En -Reiniger 500Ml

Rust-Oleum Metalexpert Metaalontvetter En -Reiniger 500Ml-image
12,29
8,59

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Rust-Oleum MetalExpert Metaalontvetter en -reiniger

   De Metaalontvetter en -reiniger van Rust-Oleum is een reinigingsmiddel op waterbasis dat snel en effectief hardnekkige vlekken, vuil, vet, stof en andere verontreinigingen van metalen oppervlakken verwijdert. Het is perfect voor het voorbereiden van oppervlakken voordat ze worden geverfd. Geschikte ondergronden zijn gereedschap, apparatuur, machines, poorten, balustrades, grills en ovens.

   De voordelen van de MetalExpert Metaalontvetter en -reiniger zijn dat het vuil en andere verontreinigingen verwijdert, metalen oppervlakken voorbereidt om te worden geverfd, en snel en efficiënt werkt. Voor gebruik moet de kleur worden getest op een onopvallende plaats. Zorg ervoor dat alle oppervlakken schoon, droog en vrij van los of loslatend materiaal, corrosie, vet, olie en andere verontreinigingen zijn.

   Breng het product rechtstreeks aan op het te reinigen oppervlak en laat het een korte tijd inwerken. Vervolgens afvegen met een schone doek of handdoek. Voor oudere verklevingen en moeilijk te verwijderen verontreinigingen, een ruime hoeveelheid reiniger aanbrengen, een paar minuten laten inwerken en het oppervlak daarna droogvegen. In extreem moeilijke gevallen, zoals het verwijderen van oude, opgedroogde verf, het oppervlak schrobben met een borstel of een schuursponsje en vervolgens afnemen met een natte doek.

   Als het product wordt gebruikt voordat het oppervlak wordt geverfd, dienen alle resten grondig te worden afgespoeld. Voor het reinigen van een motor moet deze koud en droog zijn. Houd er rekening mee dat het product sporen kan achterlaten op metaal.

   Vlampunt

   Geen

   EAN

   5413436070878

   Artikelnummer

   359878

   Volume (product)

   0.5 l

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.