usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo KGS 315 Afkortzaag incl. onderstel (KSU 251) - 2200W - 315 x 30mm

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Metabo KGS 315 Afkortzaag incl. onderstel (KSU 251) - 2200W - 315 x 30mm
1.467,39

Verwachte leverdatum

20-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de veelzijdigheid van de Metabo KGS 315 Afkortzaag
      Als je op zoek bent naar ongekende kracht gecombineerd met een uitzonderlijke precisie, dan heb je aan de Metabo KGS 315 Afkortzaag incl. onderstel (KSU 251) precies wat je nodig hebt. Met een imposant opgenomen vermogen van 2200 Watt en een robuust zaagblad van 315 mm in diameter, staat dit staaltje techniek garant voor indrukwekkende prestaties. Of je nu breed werkstuk wilt bewerken of ingewikkelde zaagsneden nodig hebt, de trekfunctie en de mogelijkheid om de zaagkop aan beide zijden te kantelen, bieden je alle flexibiliteit die je nodig hebt. Uniek is de zaaglijnaanduiding met een laser, waardoor elk project met uiterste precisie wordt geklaard. De Vario-Constamatic (VC)-volle-golf elektronica houdt het toerental zelfs onder zware belasting bijna constant, terwijl de "Quick"-zaagblad-snelwissel zonder sleutel maximale efficiëntie biedt bij elke klus. Optimaal gemak wordt verder gegarandeerd door de geïntegreerde werkdiepteregeling en de uittrekbare tafelverbredingen, wat de Metabo KGS 315 tot een onmisbare partner maakt voor zowel nonferrometalen als traditioneel zaagwerk.

      Zorgeloos zagen met hoogwaardige veiligheid en duurzaamheid
      Veiligheid en een lange levensduur staan centraal bij de Metabo KGS 315 afkortzaag. Dankzij de motor-softstart-technologie wordt de belasting op de motor verminderd bij het opstarten, wat bijdraagt aan een langere levensduur en consistent hoogwaardige prestaties. De geïntegreerde spaanafzuiging met een tweede afzuigpunt, direct op het zaagbereik, zorgt ervoor dat je werkplek altijd schoon blijft en helpt de veiligheid te verbeteren door het zicht niet te laten belemmeren door rondvliegend zaagsel. Het robuuste onderstel (KSU 251) zorgt voor een stabiele basis, ongeacht de complexiteit of grootte van het werkstuk. Een bijkomend voordeel is de moeiteloze montage en demontage, wat de zaag niet alleen betrouwbaar maakt, maar ook buitengewoon duurzaam en gemakkelijk te transporteren.

      Waarom je niet langer moet wachten met bestellen
      De Metabo KGS 315 Afkortzaag is niet alleen een toonbeeld van vakmanschap en precisie, maar ook een slimme investering voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit. Bij onze webshop begrijpen we dat maar al te goed. Met onze snelle levering hoef je niet lang te wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe aankoop. Bovendien, dankzij ons groot assortiment, vind je altijd wat je nodig hebt tegen scherpe prijzen. Maar wij bieden meer dan alleen gereedschap; onze vriendelijke service staat altijd klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij je keuze. Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor je projecten, dan is de keuze voor de Metabo KGS 315 afkortzaag via onze webshop niet alleen logisch maar ook eenvoudigweg verstandig.

      Asgat meting

      30 mm

      Werkt op

      Netstroom

      Type zaag

      Afkortzaag

      Inclusief onderstel

      Ja

      Maximale zaagdiepte 90 graden

      120 mm

      Zaaglijnaanduiding

      Laser

      Trekfunctie

      Ja

      Telescopisch

      Ja

      Is het een set?

      Ja

      Opgenomen vermogen

      2200 W

      Toerental onbelast

      4100 rpm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430308146

      Artikelnummer

      105441

      1x Metabo KGS 315 PLUS Afkortzaag
      1x Onderstel - KSU 251
      1x Hardmetalen zaagblad met wisseltand (84 tanden)
      2x Geïntegreerde tafelverbredingen
      1x Werkstukspanvoorziening
      1x Zaagselafzuigaansluitingen
      1x Overgangsstuk 6.30316
      1x Laser

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster