usp1
usp2
usp3

NL

FR

Metabo ASR 35 L ACP Bouwstofzuiger - 1400W - L-klasse - 35L

Metabo ASR 35 L ACP Bouwstofzuiger - 1400W - L-klasse - 35L
545,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo ASR 35 L ACP Bouwstofzuiger: Krachtige zuigpartner op de bouwplaats
      Stof en vuil op de bouwplaats? Geen probleem met de Metabo ASR 35 L ACP Bouwstofzuiger! Deze bouwstofzuiger is jouw trouwe compagnon voor iedere klus. Met een opgenomen vermogen van 1400 Watt en een indrukwekkende luchtverplaatsing van 4380 liter per minuut, is geen stofje veilig. De Metabo ASR 35 L ACP valt onder de L-klasse stofzuigers, wat betekent dat hij geschikt is voor het opzuigen van licht gevaarlijk stof. Zijn tankinhoud van 35 liter biedt genoeg ruimte voor zowel droog als nat vuil, zonder dat je de sessie moet onderbreken om de tank te legen. En dankzij de compacte afmetingen - 5,5 centimeter hoog en 4 centimeter breed - is hij makkelijk te vervoeren en op te bergen. Uitgerust met een betrouwbare elektrische motor en de capaciteit voor nat & droog zuigen, powered by netstroom, heeft deze bouwstofzuiger alles wat je nodig hebt om je werkomgeving schoon en stofvrij te houden.

      Veilig en duurzaam: Reinigen met gemoedsrust
      Je wilt toch ook een schone en veilige werkomgeving? De Metabo ASR 35 L ACP is ontworpen met jouw welzijn in gedachten. De L-klasse filtratie vangt het meeste stof op en beschermt zo jou en je omgeving. Deze stofzuiger is niet alleen krachtig, maar ook ontworpen voor de lange termijn. Het duurzame ontwerp en de hoogwaardige bouw zorgen ervoor dat de Metabo ASR 35 L ACP bouwstofzuiger betrouwbaar zijn werk doet, dag in dag uit. Of je nu te maken hebt met stof van gips of grovere deeltjes van hout en baksteen, deze stofzuiger houdt je werkplaats schoon en gezond. En met de mogelijkheid tot nat & droog zuigen, ben je in alle omstandigheden voorbereid om de klus te klaren.

      Shop slim: De voordelen van bestellen bij ons
      Waarom zou je jouw Metabo ASR 35 L ACP bouwstofzuiger bij ons bestellen? Nou, ten eerste bieden wij je snelle levering. Vandaag besteld, betekent bijna altijd dat jemorgen al aan de slag kunt gaan met je nieuwe schoonmaakmaatje. Dat is niet alleen handig maar zorgt er ook voor dat je projecten geen vertraging oplopen. Daarnaast onderscheiden wij ons door ons groot assortiment. Of je nu op zoek bent naar specifieke gereedschappen of uitrustingen, waarschijnlijk vind je bij ons wat je nodig hebt. En dat allemaal tegen scherpe prijzen. Wij snappen dat de kosten snel kunnen oplopen, vooral in de bouw, en daarom doen we ons best om de prijzen zo aantrekkelijk mogelijk te houden. Voeg hier onze vriendelijke service aan toe, en je hebt alle ingrediënten voor een zorgeloze aankoop. Klaar om de Metabo ASR 35 L ACP Bouwstofzuiger in je gereedschapscollectie te verwelkomen en met volle kracht vooruit te gaan op elk project?

      Werkt op

      Netstroom

      Type stofzuiger

      Bouwstofzuiger

      Stofklasse

      L-klasse

      Gewicht (Product)

      16 kg

      Luchtverplaatsing

      4380 l/min

      Tank inhoud

      35 l

      Snoerlengte (meting)

      8 m

      Nat & droog zuigen

      Ja

      Hoogte (Product)

      5.5 cm

      Opgenomen vermogen

      1400 W

      Breedte (Product)

      4 cm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007430250094

      Artikelnummer

      79899

      1x Metabo ASR 35 L ACP Bouwstofzuiger
      1x Zuigslang - Ø 35 mm / 3,2 m
      1x Handgreep-tussenstuk
      2x zuigbuizen van kunststof
      2x polyester filtercassettes - klasse M
      1x PE-filterzak
      1x Spleetzuigmondstuk
      1x Vloermondstuk - 370 mm

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.