usp1
usp2
usp3

NL

FR

Makita 423313-6 Kurkplaat voor bandschuurmachine 9920 / 9920J

Makita 423313-6 Kurkplaat voor bandschuurmachine 9920 / 9920J
Outlet
3,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Makita 423313-6 Schuurmachine toebehoren - een essentiële upgrade
      Dompel jezelf onder in de wereld van doe-het-zelvers met de Makita 423313-6 Kurkplaat voor bandschuurmachines 9920 / 9920J. Een onmisbaar onderdeel dat jouw schuurwerk naar een hoger niveau tilt. Gemaakt door de betrouwbare fabrikant Makita, staat deze kurkplaat garant voor kwaliteit en precisie. Met slechts één stuk in de verpakking, is het ontworpen om precies te passen bij jouw Makita bandschuurmachine modellen 9920 en 9920J, zodat je direct aan de slag kunt. De naam Makita spreekt voor zich; een merk dat bekend staat om zijn duurzaamheid en het leveren van hoogwaardig gereedschap voor elke klus. Perfect voor zowel doe-het-zelvers als professionals die willen investeren in gereedschap dat hun werk niet alleen makkelijker maar ook beter maakt. De Makita 423313-6 Kurkplaat is jouw sleutel tot een fantastisch afgewerkte schuurklus.

      Veilige en betrouwbare prestaties elke keer opnieuw
      Bij het uitvoeren van schuurwerkzaamheden is zowel veiligheid als duurzaamheid van uiterst belang. De Makita 423313-6 Kurkplaat speelt hier naadloos op in door een betrouwbare basis te bieden voor jouw schuurpapier. Deze specifieke kurkplaat is ontwikkeld om de kracht en bewegingen van de schuurmachine efficiënt over te brengen, waardoor je een gelijkmatig schuurresultaat krijgt zonder extra inspanningen of druk uit te oefenen. De duurzame constructie zorgt ervoor dat je niet constant toebehoren hoeft te vervangen, wat niet alleen tijd bespaart maar ook bijdraagt aan een veiliger werkproces. Betrouwbaarheid is een kernwaarde van Makita; deze kurkplaat bewijst dit door je in staat te stellen keer op keer nauwkeurige resultaten te bereiken, zonder compromissen.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      Wanneer je kiest om je Makita 423313-6 Kurkplaat bij ons aan te schaffen, stap je in een wereld van gemak en kwaliteit. Met een groot assortiment op zak, zijn we trots dat we jou precies kunnen bieden wat je nodig hebt voor jouw Makita bandschuurmachines. Onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe project te beginnen. Je kunt rekenen op scherpe prijzen waardoor je niet alleen investeert in de kwaliteit van je werk, maar ook slim bespaart. Plus, onze vriendelijke service staat altijd klaar om jou te ondersteunen bij je keuze of om antwoorden te geven op je vragen. Je beslissing om bij ons te bestellen, betekent investeren in de efficiëntie van je werk zonder zorgen. Maak de slimme keuze, voor zowel je project als portemonnee.

      Type accessoire

      Overig

      Aantal stuks

      1

      EAN

      0088381154338

      Artikelnummer

      181581

      1x Makita Kurkplaat

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.