usp1
usp2
usp3

NL

FR

Greenworks G60B2 60V Li-ion Accu - 2.0Ah

Greenworks G60B2 60V Li-ion Accu - 2.0Ah
Outlet
108,59
98,69

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Ontdek de kracht van Greenworks G60B2 60V Li-ion Accu - 2.0Ah

   Maak kennis met de Greenworks G60B2, een revolutionaire 60V Lithium Ion accu die elk klusproject transformeert met ultiem gemak en efficiency. Met een indrukwekkende capaciteit van 2.0Ah (108 Wh), onderscheidt deze accu zich door een levensduur die drie keer langer is dan die van gewone NICAD accu's. Je zal versteld staan van de snelheid waarmee het zichzelf oplaadt - in slechts 60 minuten - en het vermogen om tot 2000 keer herladen te worden zonder geheugen effect, wat betekent dat je het altijd kunt laden zonder de capaciteit te beïnvloeden. De vier LED-lampjes, ontworpen door Sanyo (een onderdeel van Panasonic), geven duidelijk de energiehoeveelheid aan, terwijl het gewicht van slechts 1,24 Kg het gemakkelijk maakt om ermee te werken.

   Veilig en efficiënt klussen voor elke enthousiaste klusser

   De G60B2 accu is niet alleen krachtig, maar ook ontzettend gebruiksvriendelijk en veilig in gebruik. Dankzij de constante gelijke krachtoutput werken jouw Greenworks gereedschappen altijd optimaal. De snelle oplaadtijd en het feit dat de accu voor 50% vol geladen kan worden in slechts 28 minuten, betekent dat je meer tijd overhoudt voor het echte werk. Deze accu is dan ook perfect voor zowel de hobbyklusser als voor de professional die op zoek is naar betrouwbaarheid en langdurige prestaties.

   Waarom kiezen voor Fixami?

   Een resolute keuze voor de Greenworks G60B2 betekent kiezen voor ongekende kracht en betrouwbaarheid, iets waar elke klusser van droomt. Bij Fixami begrijpen we je behoeften en bieden we je niet alleen dit topmodel accu tegen scherpe prijzen, maar zorgen we ook voor die extra service waarmee je direct aan de slag kunt. Ons advies is altijd op maat en we streven ernaar altijd nóg beter te worden, zodat jij ongestoord je projecten tot een succes kunt maken. Dive into a world of efficiency with Fixami, waar jouw passie voor klussen de ruimte krijgt die het verdient.

   Set bevat

   1 stuk

   Batterijtechnologie

   Li-ion

   Gewicht (Product)

   1.24 kg

   Oplaadtijd

   60 m

   Amperage

   2

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   1

   Voltage

   60

   Aantal stuks

   1

   EAN

   6952909015545

   1x Greenworks G60B2 Accu

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.