usp1
usp2
usp3

NL

FR

Gloria Thermoflamm Bio Electro Onkruidbrander - 2000W

Gloria Thermoflamm Bio Electro Onkruidbrander - 2000W
54,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek het assortiment van onkruidbranders, -stekers & -borstels
      Ontdek het assortiment van onkruidbranders, -stekers & -borstels
      Gloria 1730000 Onkruidbrander: efficiënte kracht tegen onkruid
      Ontdek de Gloria Thermoflamm Bio Electro Onkruidbrander, jouw nieuwe milieuvriendelijke wapen in de strijd tegen ongewenst groen. Met een krachtige 2000 watt elektrische motor levert deze onkruidbrander effectieve hitte om onkruid snel en effectief te verwijderen zonder gebruik van chemicaliën. De Thermoflamm Bio Electro is ideaal voor iedereen die zijn tuin of terras op een milieubewuste manier wil onderhouden. Aangesloten op netstroom, biedt deze onkruidbrander een consistent hoog vermogen om onkruid bij de wortel aan te pakken, waardoor je tuin er in een mum van tijd weer verzorgd uitziet.

      Een veilige en duurzame keuze
      De Gloria Thermoflamm Bio Electro Onkruidbrander is niet alleen krachtig, maar ook ontworpen met veiligheid en duurzaamheid in gedachten. Het apparaat elimineert de noodzaak voor schadelijke chemicaliën, wat zorgt voor een veiligere omgeving voor jou, je gezin en de natuur. De ergonomische constructie en eenvoudige bediening garanderen een comfortabele gebruikservaring, terwijl de duurzame materialen waarborgen dat je nog jarenlang van je onkruidbrander kunt genieten. Vertrouw op Gloria, een merk bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige tuinproducten, voor je onkruidbestrijding.

      Ervaar het gemak van online bestellen met Gloria
      Kies voor de Gloria Thermoflamm Bio Electro Onkruidbrander en geniet van het gemak van online winkelen in onze webshop. Profiteer van snelle levering, een breed scala aan producten en concurrerende prijzen. Onze klantenservice staat klaar om je een uitstekende winkelervaring te bieden, met deskundig advies en ondersteuning wanneer je dat nodig hebt. Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of gewoon je buitenruimte netjes wilt houden, de Thermoflamm Bio Electro is de ideale keuze voor effectieve en milieuvriendelijke onkruidbestrijding. Bestel nu en maak je tuinonderhoud eenvoudiger en duurzamer met Gloria.

      Werkt op

      Netstroom

      Maximale temperatuur

      650 °C

      Piezo ontsteking

      Nee

      Opgenomen vermogen

      2000 W

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4046436024643

      Artikelnummer

      214731

      1x Gloria Thermoflamm Bio Electro Onkruidbrander

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.