usp1
usp2
usp3

NL

FR

Fluke TL71-1 Meetsnoeren set voor µV-metingen

Fluke TL71-1 Meetsnoeren set voor µV-metingen
Gratis product
60,79

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Bij aanschaf van Fluke producten met een waarde boven de 150 euro exclusief BTW, ontvang je een gratis cadeau. Hoe meer je besteedt, hoe groter de beloning. Bekijk de volledige actievoorwaarden op de website van Fluke. Deze actie loopt van 1 maart 2024 tot en met 31 augustus 2024.
      Bij aanschaf van Fluke producten met een waarde boven de 150 euro exclusief BTW, ontvang je een gratis cadeau. Hoe meer je besteedt, hoe groter de beloning. Bekijk de volledige actievoorwaarden op de website van Fluke. Deze actie loopt van 1 maart 2024 tot en met 31 augustus 2024.
      Fluke 3971207 Meetgereedschap accessoires: precisie op zakformaat
      Ontdek de Fluke TL71-1 Meetsnoeren set, jouw perfecte partner voor µV-metingen die de precisie en betrouwbaarheid garandeert waar professionals op vertrouwen. Deze set is meer dan alleen meetsnoeren; het is een symbool van vakmanschap en kwaliteit. Uitgerust met 1 paar probes (rood en zwart) met een comfortabele grip en siliconenisolatie, bieden deze meetsnoeren het gemak en de duurzaamheid die nodig zijn voor gedetailleerde en nauwkeurige metingen. De haakse stekers zorgen ervoor dat je in alle situaties gemakkelijk toegang hebt tot meetpunten, terwijl de snoeren speciaal ontworpen zijn als reserves voor DMM's van de 80-serie IV. Aanbevolen voor die kritische µV-metingen, voldoen ze aan de veiligheidsnorm CAT II/1000 V, 10 A, en zijn CCSAUS-gecertificeerd, zodat je met gerust hart elke meting tegemoet kunt gaan.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Je meetwerk is een kunst op zich, en elke kunstenaar verdient het beste gereedschap dat er is. Met de Fluke TL71-1 meetsnoerenset investeer je niet alleen in efficiënte en accurate metingen, maar ook in jouw veiligheid en dat van de apparaten die je meet. De hoogwaardige siliconenisolatie beschermt tegen elektrische schokken, terwijl de robuuste bouwkwaliteit ervoor zorgt dat deze snoeren de tand des tijds zullen doorstaan, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Deze set is jouw stille getuige van talloze meetopdrachten, levert keer op keer betrouwbare metingen en bewijst daarmee dat kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan. Met de Fluke TL71-1 meetsnoerenset heb je niet alleen een hulpmiddel, maar een trouwe metgezel in jouw gereedschapskist.

      Bestellen met voordelen: jouw slimme keuze
      Het toevoegen van de Fluke TL71-1 Meetsnoeren set aan jouw gereedschap collectie via onze webshop biedt je niet alleen de garantie op kwaliteit, maar ook een scala aan voordelen die het shoppen net dat beetje zoeter maken. Profiteer van onze snelle levering, zodat je geen dag langer hoeft te wachten om met jouw nieuwe meetsnoeren aan de slag te gaan. Ons groot assortiment zorgt ervoor dat je alles vindt wat je nodig hebt op één plek, van gereedschap tot accessoires, allemaal tegen scherpe prijzen die je portemonnee blij maken. Daarnaast staat onze vriendelijke service klaar om je met raad en daad bij te staan, van advies tot na de aankoop. Kies voor gemak, kwaliteit en zekerheid – kies voor jouw meetsucces met de Fluke TL71-1 Meetsnoeren set.

      Type accessoire

      Overig

      EAN

      0095969589888

      Artikelnummer

      190593

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.