usp1
usp2
usp3

NL

FR

Fiskars 143060 Sneeuwruimer - Aluminium - 530mm

Fiskars 143060 Sneeuwruimer - Aluminium - 530mm
Gratis product
56,39
54,69

Verwachte leverdatum

06-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Om 375 jaar Fiskars te vieren ontvang je een gratis cadeau bij aanschaf van Fiskars producten met een waarde boven de 50 euro. Bij een bestellingswaarde van 75 euro en van 150 euro heb je een grotere keuze uit de cadeaus. Kijk voor meer informatie op de website van Fiskars
      Om 375 jaar Fiskars te vieren ontvang je een gratis cadeau bij aanschaf van Fiskars producten met een waarde boven de 50 euro. Bij een bestellingswaarde van 75 euro en van 150 euro heb je een grotere keuze uit de cadeaus. Kijk voor meer informatie op de website van Fiskars
      Ontdek de Fiskars 143060 Sneeuwruimer: jouw winterheld
      Wanneer de winter haar witte mantel over de wereld spreidt, is het een welbekend beeld: dorpen en steden gehuld in sneeuw. Prachtig om te zien, maar oh zo lastig om je pad sneeuwvrij te maken. Hier komt de Fiskars 143060 Sneeuwruimer als een ware held om de hoek kijken. Speciaal ontworpen om jouw rug te sparen tijdens het harde werken. Het lichtgewicht aluminium ontwerp, gecombineerd met een ergonomische grip, maakt elke sneeuwklus een stuk draaglijker. Stel je eens voor dat je met gemak en zonder zorgen de oprit of het tuinpad sneeuwvrij maakt. De duurzame aluminium steel en de kunststof coating zijn de kers op de taart wat betreft de duurzaamheid en handigheid van deze sneeuwschuiver. Met de Fiskars 143060 stel je jezelf en je rug een enorme dienst.

      Veilig de winter door met jouw betrouwbare sneeuwruimer
      Met de Fiskars 143060 Sneeuwruimer kies je voor zowel veiligheid als duurzaamheid. Dankzij de ergonomische grip en het lichtgewicht ontwerp werk je niet alleen efficiënter, maar ook veiliger. Het risico op rugklachten neemt aanzienlijk af en dankzij de gebruikte materialen kan de sneeuwruimer meerdere winters mee. Deze betrouwbaarheid is essentieel wanneer je plotseling verrast wordt door een dik pak sneeuw. Dan wil je op je gereedschap kunnen vertrouwen. De Fiskars 143060 maakt elke sneeuwscheppende taak een stuk lichter en zorgt ervoor dat je veilig en met vertrouwen de winterse uitdagingen aangaat. Of het nu gaat om een licht sneeuwbuitje of een stevige sneeuwstorm, jouw Fiskars Snow Pusher staat paraat.

      Sneeuw schuiven en genieten van topvoordelen
      Het bestellen van de Fiskars 143060 Sneeuwruimer in onze webshop brengt tal van voordelen met zich mee. Voor starters betekent dit dat je geniet van snelle levering. Stel je voor: de weervoorspellingen kondigen een grote sneeuwstorm aan en binnen no time is jouw nieuwe, lichtgewicht sneeuwruimer al bij je thuis, klaar om de uitdaging aan te gaan. Daarbij garanderen we scherpe prijzen. Wie wil er nu te veel betalen in die koude wintermaanden? Daarnaast wordt je aankoopproces begeleid door onze vriendelijke service, die altijd klaarstaat om je te adviseren en ondersteunen bij je aankoop. De Fiskars 143060 Sneeuwruimer is niet alleen een slimme keuze voor je rug en je tuin, maar ook voor je portemonnee en gemoedsrust, dankzij de voortreffelijke service en voordelen die onze webshop biedt. Bereid je dus voor op de winter met klasse, comfort en betrouwbaarheid.

      EAN

      5905568800435

      Artikelnummer

      166737

      1x Fiskars 1001636 sneeuwschep

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.