usp1
usp2
usp3

NL

FR

Fiskars 133430 Ergo Mestvork - 1270mm

Fiskars 133430 Ergo Mestvork - 1270mm
Gratis product
46,09

Verwachte leverdatum

06-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Om 375 jaar Fiskars te vieren ontvang je een gratis cadeau bij aanschaf van Fiskars producten met een waarde boven de 50 euro. Bij een bestellingswaarde van 75 euro en van 150 euro heb je een grotere keuze uit de cadeaus. Kijk voor meer informatie op de website van Fiskars
      Om 375 jaar Fiskars te vieren ontvang je een gratis cadeau bij aanschaf van Fiskars producten met een waarde boven de 50 euro. Bij een bestellingswaarde van 75 euro en van 150 euro heb je een grotere keuze uit de cadeaus. Kijk voor meer informatie op de website van Fiskars
      Fiskars 133430 Ergo Mestvork: Krachtig en Comfortabel
      Ontdek de Fiskars 133430 Ergo Mestvork - 1270mm, jouw nieuwe beste maatje voor het tuinieren! Wie zei dat tuinieren zwaar en vermoeiend moet zijn? Met deze mestvork kom je daar snel genoeg achter dat dit een fabeltje is. Dankzij de lange steel en ergonomische vorm kost het gebruik ervan je verrassend weinig kracht. Gemaakt van hoogwaardig boorstaal is deze spitvork absoluut stabiel en klaar om het zware werk moeiteloos te lijf te gaan. Of je nu een berg stro, hooi, gras of ander tuinafval hebt liggen, de lange tanden van de Fiskars 133430 maken het verzamelen en verdelen ervan kinderspel. Bovendien, met zijn behoorlijk indrukwekkende lengte helpen we jou om grote hoeveelheden tuinafval in één keer efficiënt aan te pakken zonder dat je rug protesteert. Een krachtige tool voor iedereen die graag zijn handen uit de mouwen steekt!

      Veilig, duurzaam en betrouwbaar
      Bij het hanteren van gereedschap is veiligheid key. Gelukkig zit dat wel snor met de Fiskars Ergo Mestvork. Het ontwerp is niet alleen gericht op comfort, maar ook op het voorkomen van blessures. Die ergonomie zorgt ervoor dat je tuinavonturen zo veilig en aangenaam mogelijk zijn, waarmee je vertrouwen in je gereedschap met de dag groeit. Duurzaamheid staat ook hoog in het vaandel bij deze mestvork. Het hoogwaardige boorstaal geeft aan dat deze tool niet zomaar onder de druk bezwijkt, maar trouw aan je zijde blijft, klus na klus. Betrouwbaarheid in een notendop. Kortom, of het nu gaat om het omspitten van je tuin of het aanpakken van een berg tuinafval, met de Fiskars 133430 Ergo Mestvork zit je altijd goed.

      Jouw tuin, onze passie: Bestel snel en gemakkelijk!
      Sta je klaar om je tuinwerk naar een hoger niveau te tillen zonder daarbij diep in de buidel te moeten tasten? Dan ben je bij onze webshop helemaal aan het juiste adres. Met scherpe prijzen geven we jou de ultieme kans om de Fiskars 133430 Ergo Mestvork in huis te halen zonder dat je bankrekening in paniek raakt. Nog beter, onze snelle levering zorgt ervoor dat je niet langer dan nodig is op je nieuwe aanwinst hoeft te wachten. Maar het draait niet alleen om besparen en snelheid; onze vriendelijke service zorgt ervoor dat je van advies op maat en praktische tips kunt genieten, zodat jij het beste uit je gereedschap haalt. Waar wacht je nog op? Geef je tuin wat ‘ie verdient en laat ons je op weg helpen naar het tuingeluk!

      EAN

      5905568902504

      Artikelnummer

      166705

      1x Fiskars 1001695 spitvork

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.