usp1
usp2
usp3

NL

FR

Fiskars 1025926 Universele Bezem L - 480 x 1720mm

Fiskars 1025926 Universele Bezem L - 480 x 1720mm-image
Gratis product
44,49

Verwachte leverdatum

30-05-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Om 375 jaar Fiskars te vieren ontvang je een gratis cadeau bij aanschaf van Fiskars producten met een waarde boven de 50 euro. Bij een bestellingswaarde van 75 euro en van 150 euro heb je een grotere keuze uit de cadeaus.
   Om 375 jaar Fiskars te vieren ontvang je een gratis cadeau bij aanschaf van Fiskars producten met een waarde boven de 50 euro. Bij een bestellingswaarde van 75 euro en van 150 euro heb je een grotere keuze uit de cadeaus.
   Ontdek de kracht van de Fiskars 1025926 Bezem
   Heb je genoeg van tuinbezems die net niet doen wat je ervan verwacht? Maak kennis met de Fiskars 1025926 Universele Bezem L - een ware held voor het schoonhouden van je tuin en oprit. Deze grote, universele tuinbezem, met zijn indrukwekkende afmetingen van 480 x 1720mm, is ontworpen om stoepen, patio's, opritten, en garages moeiteloos schoon te vegen. Of je nu te maken hebt met bladeren, stof of ander tuinafval, de Fiskars 1025926 Bezem neemt het allemaal in één beweging mee. En kom je hardnekkig vuil tegen? Geen nood, dankzij de handige schraper aan de bezem krijg je ook dat probleemloos weg. De unieke Fiskars PowerClean™ technologie combineert zachte en harde borstelharen voor een efficiënte veegervaring zonder gelijke. En omdat de bezem lichtgewicht is, behoort ongemak tijdens het vegen tot het verleden. De moderne, functionele vormgeving geeft niet alleen een esthetische maar ook praktische toevoeging aan je tuingereedschap. Plus, de bezem wordt geleverd inclusief steel, zodat je meteen aan de slag kunt.

   Veilig, duurzaam, betrouwbaar
   De Fiskars 1025926 Universele Bezem L is niet alleen krachtig, maar ook ontworpen met het oog op veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het lichte gewicht zorgt ervoor dat je zonder al te veel inspanning je tuin, patio of oprit kan schoonvegen, daarnaast vermindert het de belasting op je armen en rug. Dit verhoogt niet alleen het comfort tijdens het gebruik, maar vergroot ook de veiligheid omdat je minder snel een verkeerde beweging maakt. Bovendien staat Fiskars bekend om zijn betrouwbare en duurzame producten. Deze bezem vormt daar geen uitzondering op. Met materialen van hoge kwaliteit en een doordacht design, gaat de Fiskars 1025926 bezem lang mee. Daarmee is het een investering die loont voor iedereen die zijn tuin of buitengebied graag netjes houdt zonder zich zorgen te hoeven maken over vroegtijdige slijtage of onbedoelde schade.

   Waarom je niet zonder kan
   Het bestellen van jouw Fiskars 1025926 Universele Bezem L via onze webshop biedt je niet alleen de garantie op een onovertroffen kwaliteitsproduct, maar komt ook met een reeks voordelen die je leven net dat beetje aangenamer maken. Profiteer van onze snelle levering – geen weken wachten; je bent binnen de kortste keren klaar om jouw tuin onder handen te nemen. Daarnaast bieden we je scherpe prijzen zodat je altijd waar krijgt voor je geld. Ons uitgebreid assortiment betekent dat je altijd vindt wat je zoekt – en de vriendelijke service is de kers op de taart. Bij ons sta JE centraal, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw shopping ervaring zo vlot en aangenaam mogelijk verloopt. Met de Fiskars 1025926 Universele Bezem L uit onze winkel haal je niet alleen een topgereedschap in huis, maar ook de zekerheid van een zorgeloze aankoop.

   Inclusief steel

   Ja

   EAN

   6411501310385

   Artikelnummer

   176935

   1x Fiskars 1025926 bezem

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.