usp1
usp2
usp3

NL

FR

Eurom Sani-Fanheat 2000R Badkamerkachel - 2000W

★★★★★

5.0 / 5

5 reviews

Eurom Sani-Fanheat 2000R Badkamerkachel - 2000W
Eurom Sani-Fanheat 2000R Badkamerkachel - 2000W
Eurom Sani-Fanheat 2000R Badkamerkachel - 2000W
Eurom Sani-Fanheat 2000R Badkamerkachel - 2000W
Eurom Sani-Fanheat 2000R Badkamerkachel - 2000W
Eurom Sani-Fanheat 2000R Badkamerkachel - 2000W
39,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Warmte en comfort met de EUROM Sani-Fanheat 2000R Badkamerkachels
      Als het buiten guur en koud is, wil je niets liever dan een warme en behaaglijke badkamer. De Eurom Sani-Fanheat 2000R is jouw held in deze tijden! Met een krachtig opgenomen vermogen van 2000 Watt zorgt deze hangende badkamerkachel ervoor dat je badkamer snel op temperatuur is. Met drie verschillende instellingen, waaronder ventileren, 1000 Watt, of volle bak op 2000 Watt, heb je altijd de juiste temperatuur op commando. Gemak dient de mens, en daarom komt deze badkamerkachel ook nog eens met een handige afstandsbediening en een instelbare weektimer, wat betekent dat je niet eens je bed uit hoeft om het warm te krijgen. Plus, dankzij het compacte ontwerp past 'ie praktisch overal. En, als kers op de taart, heeft de kachel een open window detectie systeem dat energie bespaart door automatisch uit te schakelen wanneer de temperatuur plots daalt. Dat is pas handig! Kortom, je hebt niet zomaar een kachel, maar een slimme buddy die jouw badkamermomenten een stuk aangenamer maakt.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Met de Eurom Sani-Fanheat 2000R zit je niet alleen warm, maar ook veilig en duurzaam. Het toestel komt met slimme snufjes zoals oververhittingsbeveiliging, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. De Eco stand, in combinatie met de energiebesparingsfunctie, zorgt ervoor dat je portemonnee en de planeet je dankbaar zullen zijn. Het open window detectie systeem is ook een ultiem voorbeeld van hoe deze kachel slim met energie omgaat, door niet onnodig te stoken als de kou van buiten naar binnen dringt. Dit hangende model, met zijn ideale afmetingen, zal onopvallend, maar efficiënt zijn werk doen. Of je nu je tanden staat te poetsen op een kille ochtend of je klaarmaakt voor een ontspannend bad, de Sani-Fanheat 2000R waakt over jouw comfort en veiligheid. En da's een fijn gevoel.

      Waarom dit jouw beste koop bij ons is
      We snappen dat je zoekt naar betrouwbaarheid, en laten we eerlijk zijn, ook een beetje naar bewondering. Bij ons vind je niet alleen de Eurom Sani-Fanheat 2000R, we zorgen er ook voor dat 'ie razendsnel jouw kant op komt met onze snelle levering. En dat alles voor een prijs waar je warm van wordt. Bij ons betekent groot assortiment niet alleen veel keuze maar ook de zekerheid dat je precies vindt wat je nodig hebt. En mocht je nog twijfels hebben of vragen, dan staat onze vriendelijke service voor je klaar. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent, en dat betekent dat we alles uit de kast halen om jou te helpen. Kacheltje kopen? Bij ons zit je gebakken!

      Werkt op

      Netstroom

      Verwarmend vermogen

      2000 W

      Energiebesparingsfunctie

      Ja

      Display

      Ja

      Snoerlengte (meting)

      1.5 m

      Afstandsbediening

      Ja

      Eco stand

      Ja

      Model

      Hangend

      Digitaal display

      Ja

      Overhittingsbeveiliging

      Ja

      Opgenomen vermogen

      2000 W

      Plaatsing

      Hangend

      Timer

      Ja

      Aantal standen

      3

      Thermostaat

      Ja

      EAN

      8713415350081

      Artikelnummer

      218129

      Lengte (Product)

      17.5 cm

      Hoogte (Product)

      29 cm

      Breedte (Product)

      25 cm

      Gewicht (Product)

      1.7 kg

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    5 reviews

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster