usp1
usp2
usp3

NL

FR

Eurom Kent 6218 PROF Hogedrukreiniger - 5500W - 170bar - 121377

Eurom Kent 6218 PROF Hogedrukreiniger - 5500W - 170bar - 121377
2.775,19

Verwachte leverdatum

07-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Maak kennis met de Eurom 121377 Hogedrukreiniger - krachtpatser voor elke klus
      Op zoek naar de ultieme reinigingsoplossing voor jouw zware klussen? De Eurom Kent 6218 PROF Hogedrukreiniger is exact wat je nodig hebt. Met een imposant opgenomen vermogen van 5500 Watt en een maximale druk van 170 Bar, wordt zelfs het hardnekkigste vuil zonder moeite weggeblazen. De machine werkt op netstroom en heeft een royaal waterverbruik van 18 liter per minuut, perfect voor het grondig reinigen van grote oppervlakken. De robuuste bouw, met afmetingen van 66cm lengte, 57cm breedte, en een hoogte van 95cm, gecombineerd met handige wielen, zorgt voor geweldige mobiliteit en gebruiksgemak. De bijgeleverde slang van 20 meter lang biedt een indrukwekkend bereik, terwijl het maximale geluidsniveau binnen de normale grenzen blijft, waardoor je efficiënt en comfortabel aan het werk kan. Deze veelzijdige hogedrukreiniger kan worden gebruikt met water tot een maximale temperatuur van 60 Celsius, waardoor je ook voor de meest uitdagende schoonmaaktaken uitstekend uitgerust bent.

      Veilig en duurzaam: een echte investering in je schoonmaakarsenaal
      De Eurom Kent 6218 PROF is niet alleen een krachtpatser in prestatie, maar ook een toonbeeld van veiligheid en duurzaamheid. Dankzij de solide constructie en zorgvuldig ontworpen functies is deze hogedrukreiniger gebouwd om lang mee te gaan, zelfs bij frequent gebruik in ruige omstandigheden. Het efficiënte waterverbruik van 18 liter per minuut garandeert dat je de klus kunt klaren zonder verspilling, zowel goed voor je portemonnee als voor het milieu. Bovendien zijn de stabiele wielen en ergonomisch ontwerp van de Eurom Kent 6218 PROF Hogedrukreiniger een voorbeeld van hoe veiligheid en gebruiksgemak hand in hand gaan, zodat je met vertrouwen en comfort aan de slag kunt. Met deze duurzame en veilige high-performer in je gereedschapsschuur weet je zeker dat je elke schoonmaakuitdaging aankunt.

      Waarom bestellen bij onze webshop? Maximale kracht ontmoet ultiem gemak
      Kies je voor de Eurom Kent 6218 PROF Hogedrukreiniger, dan kies je niet alleen voor een topklasse reinigingsmachine, maar ook voor de ongeëvenaarde voordelen van bestellen bij onze webshop. Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe hogedrukreiniger in no-time in huis, klaar om de strijd met het vuil aan te gaan. Onze vriendelijke service garandeert een soepele bestelervaring en biedt je de ondersteuning die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt. Voeg daarbij ons groot assortiment aan gereedschap en accessoires, en je weet zeker dat je alles in huis hebt om je schoonmaaktaken naar een hoger niveau te tillen. Ook niet te vergeten, onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je investeert in kwaliteit zonder de bank te breken. Begin vandaag nog met het transformeren van je schoonmaak routine met de Eurom Kent 6218 PROF Hogedrukreiniger, en ervaar het zelf!

      Werkt op

      Netstroom

      Maximale druk bar

      170 Bar

      Maximaal geluidsniveau

      Normaal - 60 of meer dB

      Aansluitspanning

      50 V

      Opgenomen vermogen

      5500 W

      Maximaal toevoertemperatuur

      60 °C

      Inclusief wielen

      Ja

      Lengte slang

      20 m

      Waterverbruik

      18 l/min

      EAN

      8713415121377

      Artikelnummer

      374863

      Lengte (Product)

      66 cm

      Hoogte (Product)

      95 cm

      Gewicht (Product)

      63 kg

      Breedte (Product)

      57 cm

      20 mtr HD-slang DN10(400bar)
      1x Spuitlans verstelbaar met hoge- en lagedruk nozzel
      1 x Spuitlans met lagedruk nozzel en vuilfrees
      Snelkoppeling handgreep-lans

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.