usp1
usp2
usp3

NL

FR

Eurom HKG-15 NL Heteluchtkanon op gas - 1,06 kg/u - 300m3/u

★★★★★

5.0 / 5

1 review

Eurom HKG-15 NL Heteluchtkanon op gas - 1,06 kg/u - 300m3/u
166,39

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op, dit is de Nederlandse variant. Dit model kan enkel en alleen in Nederland verkocht worden i.v.m. de lokale wetgeving!

      EUROM HKG-15 NL Heteluchtkanon: Warmte waar je maar wilt
      Stel je voor: de koude winterdagen staan voor de deur en jij bent op zoek naar een efficiënte manier om je werkplaats, garage of zelfs een outdoor evenement behaaglijk en warm te houden. Het Eurom HKG-15 NL heteluchtkanon op gas is dé oplossing die je zoekt. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 14800 Watt en een luchtverplaatsing van 300 m³ per uur, ben je gegarandeerd van een snel verhitte ruimte, ongeacht de grootte. De grijze RVS constructie geeft het een robuuste uitstraling, terwijl de praktische aspecten zoals omvalbeveiliging en een regelbare thermostaat bijdragen aan zowel veiligheid als gebruiksgemak. Of je nu een ruimte tot 500m³ wilt verwarmen of simpelweg een comfortabele temperatuur wilt waarborgen op kille dagen, de Eurom HKG-15 biedt flexibiliteit en efficiency in één gebruiksvriendelijk pakket. Door zijn compacte vormgeving met een lengte van 19 cm, breedte van 47 cm, en hoogte van 33 cm, is het ook gemakkelijk te vervoeren. Kortom, voor wie waarde hecht aan snelheid, betrouwbaarheid en kracht, is dit heteluchtkanon de ideale keuze.

      Een veilig en betrouwbaar vuurtje om bij te kruipen
      Naast de kracht en efficiëntie die het Eurom HKG-15 heteluchtkanon te bieden heeft, staat veiligheid centraal. Met features zoals omvalbeveiliging en oververhittingsbeveiliging, kun jij met een gerust hart het kanon in verschillende omgevingen plaatsen. Het apparaat werkt op gas, een zuinige brandstofbron die makkelijk verkrijgbaar is. Plus, het gebruik van butaangas zorgt voor een schonere verbranding, wat bijdraagt aan een duurzamer gebruik en minder milieu-impact. Of je nu het kanon in je werkplaats, in een tent tijdens een event, of elders nodig hebt, de HKG-15 staat voor je klaar. De mogelijkheid om de verwarming aan te passen via een thermostaat verzekert je van een constante, comfortabele warmte, zonder dat je bang hoeft te zijn voor oververhitting of onnodig gasverbruik. Dit maakt de HKG-15 niet alleen een krachtige, maar ook een betrouwbare partner tegen de kou.

      Warme momenten, zonder koude verrassingen
      Kies voor comfort deze winter met het Eurom HKG-15 NL heteluchtkanon, en geniet van de vele voordelen die onze webshop te bieden heeft. Snelle levering betekent dat je nooit lang hoeft te wachten op de warmte die je nodig hebt, en ons breed assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je zoekt. Niet alleen bieden wij scherpe prijzen aan op al onze producten, inclusief het Eurom HKG-15, maar onze vriendelijke service zorgt ervoor dat je ervaring vlekkeloos verloopt. Of je nu als professional snel op zoek bent naar een oplossing, of als particulier jezelf en je gasten een comfortabele warmte wilt bieden tijdens die koude dagen, wij staan voor je klaar. Bestel vandaag nog en ervaar de warmte en kwaliteit van onze toonaangevende producten en service, voor een winter zonder zorgen.

      Luchtverplaatsing

      300 m³/h

      Omvalbeveiliging

      Ja

      Plaatsing

      Staand

      Brandstof

      Butaan

      Kleurnaam

      RVS

      Materiaal

      RVS

      Overhittingsbeveiliging

      Ja

      Verwarmend vermogen

      14800 W

      Model

      Staand

      Opgenomen vermogen

      14800 W

      Werkt op

      Gas

      Thermostaat

      Ja

      EAN

      8713415322125

      Artikelnummer

      218176

      Gewicht (Product)

      4.4 kg

      Lengte (Product)

      19 cm

      Breedte (Product)

      47 cm

      Hoogte (Product)

      33 cm

      1x Eurom HKG-15 NL Heteluchtkanon>br> 1x Drukregelaar
      1x Gasslang

    Reviews

    5.0 / 5

    ★★★★★

    1 review

    • 5 sterren

    • 4 sterren

    • 3 sterren

    • 2 sterren

    • 1 ster