usp1
usp2
usp3

NL

FR

Eurom Golden 1800 Comfort RC Terras-/Parasolverwarmer incl. afstandsbediening - 1800W - 570 x 110 x 110mm

Eurom Golden 1800 Comfort RC Terras-/Parasolverwarmer incl. afstandsbediening - 1800W - 570 x 110 x 110mm
Outlet
67,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Warmte op jouw commando: EUROM Golden 1800 Comfort RC Terrasverwarmer
      Stel je voor: je zit buiten op een frisse avond, maar dankzij de Eurom Golden 1800 Comfort RC terrasverwarmer is het net alsof de zomer nooit is vertrokken. Deze stijlvolle zilveren beauty heeft een vermogen van niet minder dan 1800 Watt. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, is deze terrasverwarmer niet alleen een blikvanger, maar ook buitengewoon robuust. Ophangen is een fluitje van een cent en eenmaal opgehangen, kan hij 90 graden zwenkbaar jouw zitruimte verwarmen. Met halogeen lampen aan boord verzekert deze terrasheater een efficiënte en snelle warmteverspreiding over een oppervlak van 16 vierkante meter. Perfect voor op je terras of balkon. Dat hij spatwaterdicht is, betekent bovendien dat een Belgische zomeravondbui geen spelbreker hoeft te zijn.

      Veilig en duurzaam warm genieten
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Eurom Golden 1800 Comfort RC. Dus, terwijl jij je knus en warm nestelt onder deze terrasverwarmer, kun je met een gerust hart relaxen. Het ontwerp garandeert niet alleen duurzaamheid door het gebruikte hoogwaardige aluminium, maar ook door de halogeen lampen die bekend staan om hun lange levensduur. Bovendien zorgt de spatwaterdichtheid ervoor dat dit model zonder zorgen buiten kan blijven hangen, wat het apparaat bijzonder geschikt maakt voor het wisselvallige Belgische weer. De ontworpen veiligheidsmaatregelen zorgen ervoor dat jij en je dierbaren veilig zijn, terwijl jullie genieten van een aangename temperatuur op het terras of balkon.

      Haal de warmte in huis met de klik van je muis
      Niets overtreft het gemak en het comfort om de Eurom Golden 1800 Comfort RC terrasverwarmer direct naar jouw huis te laten verzenden. Door te bestellen via onze webshop profiteer je niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van een snelle levering. Stel je voor dat je binnen enkele dagen al kunt genieten van een warm en uitnodigend terras, klaar om vrienden of familie te ontvangen. Onze vriendelijke service staat garant voor een soepele ervaring van klik tot deurbel. Met onze uitgebreide selectie aan gereedschap en gadgets vind je altijd iets dat bij je past en upgrade je jouw huis en tuin naar het volgende comfortniveau.

      Model

      Hangend

      Kleurnaam

      Zilver

      Materiaal

      Aluminium

      Verstelbaar

      Nee

      Verwarmend vermogen

      1800 W

      Bereik

      16 m²

      Plaatsing

      Hangend

      Opgenomen vermogen

      1800 W

      EAN

      8713415333886

      Artikelnummer

      119090

      Afstandsbediening
      Muurbevestiging

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.