usp1
usp2
usp3

NL

FR

Eurom EK3000 Wall Werkplaatskachel - 3000W / 230V

Eurom EK3000 Wall Werkplaatskachel - 3000W / 230V
196,49
154,00

Verwachte leverdatum

06-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      EUROM EK3000 Wall Werkplaatskachels: Een warm welkom voor elke werkplaats
      Zeg vaarwel tegen de koude dagen in je werkplaats met de Eurom EK3000 Wall Werkplaatskachel. Met een opgenomen en verwarmend vermogen van maar liefst 3000 Watt, is deze krachtpatser ontworpen om jouw ruimte snel en efficiënt te verwarmen. Dit model past perfect aan elke wand, waardoor je geen kostbare vloeroppervlakte verliest. De Eurom EK 3000 Wall heeft een robuust uiterlijk, met afmetingen die elke werkplaats ten goede komen: een lengte van 500 millimeter, een hoogte van 350 millimeter en een breedte van 275 millimeter. Vervaardigd uit duurzaam metaal en voorzien van diverse functies zoals een thermostaat, timer, en oververhittingsbeveiliging, biedt deze kachel niet alleen warmte maar ook een stuk gemoedsrust. Geschikt voor ruimtes tot 115 vierkante meter, is het de ideale keuze om de werkomgeving aangenaam en productief te houden.

      Een veilige haven tijdens de koude werkuren
      De Eurom EK3000 Wall staat niet alleen garant voor warmte, maar zorgt er ook voor dat je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid. Uitgerust met oververhittingsbeveiliging, een IP24-classificatie wat bescherming tegen opspattend water aantoont, en een degelijke bevestiging voor wandmontage, biedt deze werkplaatskachel een betrouwbare warmtebron tijdens de langste werkdagen. Ook het elektrisch motorontwerp en de werking op netstroom onderschrijven de duurzaamheid en betrouwbaarheid van dit toestel. Daarnaast, met zijn hangende plaatsing, blijft waardevolle vloeroppervlakte vrij en wordt de warmte gelijkmatig verdeeld, wat bijdraagt aan een comfortabele en veilige werkomgeving. Zo werkt je niet alleen meer comfortabel, maar ook met de gemoedsrust dat je uitgerust bent met een veilige, betrouwbare verwarmingsoplossing.

      Warm aanbevolen: Waarom bestellen bij ons een fluitje van een cent is
      Zodra je besluit dat de Eurom EK3000 Wall de ideale aanvulling is op jouw werkplaats, wil je natuurlijk niet te lang wachten op die extra warmte. Gelukkig zijn een snelle levering en vriendelijke service twee van onze topprioriteiten. Bij ons vind je naast de Eurom EK3000 Wall een groot assortiment aan gereedschap, allemaal tegen scherpe prijzen en klaar om snel jouw kant op te komen. Ons doel is niet alleen om je de beste producten te leveren, maar ook om je een zorgeloze winkelervaring te bieden, zodat je meer tijd hebt om te focussen op wat echt belangrijk is: je projecten en werk. Bestel vandaag nog en laat die kou een zorg van gisteren zijn!

      Werkt op

      Netstroom

      Snoerlengte (meting)

      1.5 m

      Voltage

      230

      Bereik

      115 m²

      Model

      Hangend

      Overhittingsbeveiliging

      Ja

      Materiaal

      Metaal

      Verwarmend vermogen

      3000 W

      Plaatsing

      Hangend

      Timer

      Ja

      Opgenomen vermogen

      3000 W

      IP waarde

      IP24

      Thermostaat

      Ja

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      8713415332230

      Artikelnummer

      213548

      Gewicht (Product)

      7.4 kg

      Breedte (Product)

      275 mm

      Lengte (Product)

      500 mm

      Hoogte (Product)

      350 mm

      1x Eurom EK3000 Wall Werkplaatskachel
      1x Wandbeugel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.