usp1
usp2
usp3

NL

FR

Eurom DryBest 30 WiFi Luchtontvochtiger - 540W - 30L/uur

Eurom DryBest 30 WiFi Luchtontvochtiger - 540W - 30L/uur
320,99

Verwachte leverdatum

06-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      EUROM DryBest 30 WiFi Luchtontvochtiger: Een droge kwestie opgelost
      Ben je het beu om in een vochtige omgeving te wonen? Zeg vaarwel tegen dat muffe gevoel en hallo tegen de Eurom DryBest 30 WiFi luchtontvochtiger. Met een robuust opgenomen vermogen van 540 Watt, zorgt dit beest ervoor dat jouw ruimte weer aanvoelt als een fris briesje. Stel je voor: tot 30 liter vocht per dag minder, met een luchtverplaatsing van wel 350 kubieke meter per uur. En het mooiste? Je bedient 'm gewoon vanaf je luie stoel met de Eurom Smart App. Geen gedoe meer met knoppen; jij hebt de controle op afstand. De ontvochtigingscapaciteit van 1 liter per uur zorgt ervoor dat de lucht in jouw huis niet alleen fijner, maar ook gezonder wordt. En met zijn verrijdbaarheid verplaats je deze wondermachine zonder gedoe naar waar hij het hardst nodig is. Dit slimme apparaat laat zien dat vocht geen schijn van kans maakt in jouw huis.

      Veilig en duurzaam: Een betrouwbare vochtvreter
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de Eurom DryBest 30 WiFi. Het apparaat is zo ontworpen dat je zonder zorgen kunt ontluchten. Dankzij de ingebouwde watertank van 6 liter hoef je niet constant achter het apparaat aan te lopen. En als de tank vol is? Dan krijg je gewoon een seintje! Wil je continu vocht verwijderen zonder steeds de tank te legen? Sluit dan gemakkelijk een drain aan en laat het apparaat zijn werk doen. De Eurom DryBest 30 WiFi is niet alleen een krachtpatser in vochtbestrijding, maar ook nog eens geruisloos. Met minder dan 47 dBA doe je gewoon je ding zonder gestoord te worden door hinderlijk lawaai. Bovendien, met een eenvoudig te hanteren instelling via de app en de traploze hygrostaat, biedt deze luchtontvochtiger een perfecte combinatie van gemak en efficiëntie voor een langdurig comfortabel klimaat in huis.

      Shop slim, shop bij ons: Droog nooit meer in de steek
      Waarom zou je jouw Eurom DryBest 30 WiFi luchtontvochtiger bij ons bestellen? Simpel, wij snappen wat je nodig hebt. Snelle levering? Check. Groot assortiment? Dubbel check. Scherpe prijzen? Je weet het! We staan niet alleen klaar met een sympathieke service, maar verzekeren je ook van een onberispelijke koopervaring. Vanuit ons brede assortiment krijg je niet alleen de Eurom DryBest 30 WiFi in huis, maar bieden we je ook de mogelijkheid je hele woning te upgraden met topklasse gereedschap en apparaten. En met onze vriendelijke klantenservice wordt shoppen bij ons niet alleen een noodzakelijkheid, maar ook een plezierige ervaring. Waar wacht je nog op? Maak van jouw huis een comfortzone zonder vochtproblemen, met een beetje hulp van ons.

      Werkt op

      Netstroom

      Verrijdbaar

      Ja

      Hoogte (Product)

      50 cm

      Tank inhoud

      6 l

      Waterverbruik

      30 l/h

      Opgenomen vermogen

      540 W

      Ontvochtigingscapaciteit

      1 l/h

      Luchtverplaatsing

      350 m³/h

      Timer

      Ja

      EAN

      8713415371086

      Artikelnummer

      209028

      1x Eurom DryBest 30 Luchtontvochtiger

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.