Rust-Oleum Noxyde Plus - grijsgroen - 20kg

-image
405,89

Verwachte leverdatum

18-07-2024

 • Gratis verzending vanaf €50,-

 • Op werkdagen vóór 22.00u besteld = vandaag verzonden

 • Veilig & achteraf betalen

trusted mark-image

Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

Productinformatie

  Rust-Oleum Noxyde Plus 20 GRIJSGROEN: Een Compleet Overzicht

  Rust-Oleum Noxyde Plus 20 GRIJSGROEN staat bekend om zijn superieure corrosiebescherming en is ideaal voor diverse materialen zoals ijzer, staal en aluminium. Deze hoogwaardige, watergedragen verf is lood-, chromaat- en zinkvrij en biedt een elastische laag die niet barst of bladdert. De verf is ontworpen met silaangemodificeerde acrylbindmiddelen voor een uitstekende dekking en hechting, wat vooral nuttig is bij het bedekken van moeren, bouten en lassen. Met een glansgraad van zijdeglans en een indrukwekkende weerstand tegen zoutnevel, is deze coating een betrouwbare keuze voor corrosiebescherming.

  Voor een optimale voorbereiding van de ondergrond dient deze gereinigd en ontvet te worden. Specifieke oppervlakken zoals gegalvaniseerd staal en aluminium vereisen een primer zoals Pegalink of PVDF Primer. De verf kan direct worden aangebracht met een kwast of roller, eventueel verdund met water, of met een airless verfspuit zonder verdunning. Tijdens het aanbrengen moet de omgevingstemperatuur tussen 8 en 35°C zijn met een relatieve luchtvochtigheid onder 80%, terwijl de ondergrond minstens 5°C boven het dauwpunt moet zijn.

  Het is belangrijk om voldoende ventilatie te waarborgen bij binnengebruik en gereedschap in water te dompelen bij werkonderbrekingen. Na 24 uur kan de verf opnieuw over zichzelf heen geschilderd worden. Voor de eindafwerking zijn diverse topcoats compatibel met Noxyde Plus. Het is raadzaam om de verf niet buiten aan te brengen als er binnen 24 uur regen wordt verwacht en de maximale natte laagdikte van 600 µm niet te overschrijden.

  Kleurdekking

  Dekkend

  Verwerkingsmethode

  Roller, Kwast

  Gebruik

  Binnen, Buiten

  Uitgehard na

  14 d

  Verfsoort

  Waterbasis (acryl)

  Toepassing op

  Metaal, Voorbehandelde metalen ondergronden

  Hoofd kleur

  Groen

  Glansgraad

  Zijdeglans

  Rendement per liter

  0.24 kg/m²

  Overschilderbaar na

  24 h

  EAN

  5413436095246

  Artikelnummer

  360590

  Gewicht

  20 kg

  Volume

  20 l

  Veiligheidsaanwijzingen

  Gevarenaanduiding, Signaalwoord

  Waarschuwingen (H-zinnen)

  Waarschuwingen (P-zinnen)

  Waarschuwingen (EUH-zinnen)

  EUH211

  EUH210

  EUH208

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.