usp1
usp2
usp3

NL

FR

Rust-Oleum Epoxyshield 1C Concrete Sealer 5 L

Rust-Oleum Epoxyshield 1C Concrete Sealer 5 L-image
116,09

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Rust-Oleum EpoxyShield SEALER: Jouw vloerbeschermer
   Ben je op zoek naar een effectieve oplossing tegen stofvorming op je vloer? Kies dan voor Rust-Oleum EpoxyShield SEALER. Deze waterbasis sealer is sneldrogend en eenvoudig te verwerken, zelfs voor de beginnende schilder.

   Rust-Oleum EpoxyShield® SEALER 5220 is een transparante, watergebaseerde 1-component betonsealer op basis van vinyl acrylaat. Het biedt niet alleen bescherming tegen stofvorming, maar beschermt je vloer ook tegen vocht en chemicaliën. Dit vergemakkelijkt de reiniging en onderhoud van je vloer aanzienlijk.

   De voordelen van Rust-Oleum EpoxyShield SEALER zijn talrijk. Het heeft een uitstekend penetrerend vermogen en biedt goede duurzaamheid, zelfs bij lichte belasting. Bovendien droogt het zeer snel - het is kleefvrij na slechts 1 uur. Daarnaast vergeelt de sealer niet en is het gemakkelijk aan te brengen.

   Verkrijgbaar in 5-liter verpakking, dekt het ongeveer 50 m2 (10m2/liter, afhankelijk van de ondergrond). Interessant is dat Rust-Oleum EpoxyShield SEALER ook als impregneerlaag voor de Rust-Oleum EpoxyShield 5200 ULTRA serie kan worden gebruikt. Hiermee biedt het een veelzijdige oplossing voor jouw vloerbeschermingsbehoeften.

   Rendement per liter

   10 m²/l

   Glansgraad

   Hoogglans

   Verwerkingsmethode

   Kwast

   EAN

   8715743015885

   Artikelnummer

   353078

   Volume (product)

   5 l

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.