usp1
usp2
usp3

NL

FR

Qlima FFB4242 Tafelhaard - 1260W

Qlima FFB4242 Tafelhaard - 1260W
Outlet
144,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Geleverd zonder brandstof!

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Qlima FFB4242 Buitenhaard: Sfeervol en warm
      Stel je een gezellige avond voor onder de sterrenhemel, compleet met de warmte en sfeer die alleen een haard kan bieden. Met de Qlima FFB4242 tafelhaard kun je van deze momenten genieten, waar je ook bent. Deze vrijstaande, zwarte buitenhaard, met zijn krachtige 1260W, brengt direct knusheid en warmte op je terras of in je tuin zonder de rompslomp van een traditionele haard. De ethanol haard is rookvrij en laat geen geurtjes, dampen, vonken of as achter, waardoor je zorgeloos kunt relaxen. De brandstofkamer, met een capaciteit van 500 ml, staat garant voor ruim twee uur ononderbroken brandtijd. Dit zorgt ervoor dat je zowel de sfeer als de warmte hebt, voor die perfecte avond buiten. Het moderne design en het robuuste staal van de FFB4242 voegen niet alleen sfeer toe aan je buitenleefruimte maar maken het ook een stijlvol decorstuk in je woonkamer. Geen ingewikkeld onderhoud, alleen een eenvoudige aansteker is nodig om het vuur te ontsteken, waardoor gemak en gebruiksvriendelijkheid voorop staan.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Bij het ontwerpen van deze buitenhaard is niet alleen aan esthetiek gedacht, maar ook aan jouw veiligheid en het milieu. De Qlima FFB4242 is gemaakt van stevig staal en gebruikt bio-ethanol, een duurzame brandstofbron die schoon brandt zonder schadelijke uitstoot. Dit betekent dat je kunt genieten van het warme vuur zonder je zorgen te maken over het milieu of gezondheidsrisico's die bij traditionele haarden kunnen komen kijken. Daarnaast benadrukken we het belang van verantwoord gebruik; de haard mag nooit onbeheerd achtergelaten worden en is niet geschikt voor kleine kinderen om mee te spelen. Door deze richtlijnen te volgen, zorg je voor een veilige en aangename omgeving voor jezelf en je geliefden. Duurzaamheid en betrouwbaarheid staan centraal, waardoor je jarenlang van deze haard kunt genieten.

      Warmte en stijl binnen handbereik
      De Qlima FFB4242 tafelhaard brengt niet alleen warmte en sfeer in je huis of tuin, maar wordt ook geleverd met de uitstekende service en voordelen die je van ons mag verwachten. Met snelle levering en scherpe prijzen zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk kunt genieten van je nieuwe aanwinst. Ons groot assortiment staat garant voor een ruime keuze in aanvullend gereedschap en accessoires, alles om jouw buitenleven of binnenhuisdecoratie compleet te maken. Bovendien staat onze klantenservice altijd klaar om je vriendelijk te assisteren bij jouw keuze of eventuele vragen. Kies voor gemak, kwaliteit en de garantie dat je haard een verrijking is voor elke ruimte.

      Kleurnaam

      Zwart

      Materiaal

      Staal

      EAN

      8713508775869

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.