usp1
usp2
usp3

NL

FR

Milwaukee 48005243 Reciprozaagblad metaal - 300mm

Milwaukee 48005243 Reciprozaagblad metaal - 300mm-image
32,89

Verwachte leverdatum

10-06-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Milwaukee reciprozaagblad - Krachtig door metaal zagen

   Als je op zoek bent naar een betrouwbaar zaagblad om door metaal te zagen, dan biedt Milwaukee de oplossing met hun hoogwaardige reciprozaagblad. Dit zaagblad is speciaal ontworpen om jouw zaagklussen met metaal tot een goed einde te brengen. Met een indrukwekkende zaagdikte van 13 millimeter, tackel je moeiteloos de meest uitdagende materialen.

   Het reciprozaagblad heeft een lengte van 300 millimeter, waardoor je voldoende bereik hebt om ook in diepere materialen een zuivere snede te maken. Of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, dit zaagblad is geschikt voor iedereen die met metaal werkt.

   Wat dit Milwaukee reciprozaagblad extra handig maakt, is de universele reciprobladopname. Dit betekent dat je het zaagblad gemakkelijk kunt bevestigen op verschillende soorten reciprozaagmachines, waardoor je niet gebonden bent aan één type machine. Dit maakt het zaagblad niet alleen veelzijdig, maar ook een slimme toevoeging aan je gereedschapskist.

   Kortom, met dit Milwaukee reciprozaagblad ben je verzekerd van een betrouwbare partner voor al je zaagwerk in metaal. Het is een duurzame keuze die je helpt om efficiënt en nauwkeurig te werken, keer op keer.

   Zaagdikte metaal

   13 mm

   Geschikt voor materiaal

   Metaal

   Reciprobladopname universeel

   Ja

   EAN

   0045242568000

   Artikelnummer

   333353

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.