usp1
usp2
usp3

NL

FR

Makita DCL280FZW 18V Li-Ion accu Stofzuiger body - 45W - 0.75L

Makita DCL280FZW 18V Li-Ion accu Stofzuiger body - 45W - 0.75L-image
108,09

Verwachte leverdatum

27-05-2024

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

  De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
   Makita DCL280FZW Accu bouwstofzuiger: Een krachtige handlanger
   Je zoektocht naar een sterke, betrouwbare en draadloze stofzuiger eindigt hier met de Makita DCL280FZW 18V Li-Ion accu stofzuiger. Dit high-end apparaat, vrij van het snoer en rompslomp, belooft een luchtverplaatsing van maar liefst 1400 liter per minuut. Dat betekent dat stof en vuil geen schijn van kans maken, met een gelijkwaardig luchtvolume van 1,4 kubieke meter per minuut. Gebouwd op het veelzijdige LXT accuplatform, wordt deze steelstofzuiger aangedreven door een krachtige 18 Volt accu, waardoor je overal en altijd de vrijheid hebt om schoon te maken. Zonder accu geleverd, biedt deze stofzuiger je de flexibiliteit om je huidige Makita accu's te benutten. De ingebouwde verlichting is een bonus voor donkere hoekjes, terwijl de stille motor, die toch meer dan 60 dB geluid produceert, helpt het lawaai te beperken. Met een compacte breedte van 113 mm en een tankinhoud van 0,75 liter, is deze stofzuiger niet alleen krachtig maar ook handig in gebruik. Of je nu de auto schoonmaakt of stofzuigt - deze Makita stofzuiger, werkend op accu, maakt het klusje een stuk aangenamer.

   Gebruik met een gerust hart
   Niets is belangrijker dan veilig en duurzaam gereedschap gebruiken, vooral als het om de dagelijkse schoonmaak gaat. De Makita DCL280FZW stofzuiger zorgt ervoor dat je niet alleen een grondige schoonmaak kunt uitvoeren, maar dit ook op een veilige manier doet. Zijn accu-aangedreven motor zorgt voor minder directe uitstoot en draagt bij aan een duurzamere omgeving. Bovendien, met het LXT accuplatform, is de stofzuiger compatible met een breed assortiment van Makita accu’s, wat betekent dat je niet constant nieuwe accu's hoeft aan te schaffen. Dit vermindert niet alleen afval, maar zorgt ook voor een langdurige, betrouwbare prestatie. Wat betreft het geluidsniveau, het apparaat blijft binnen de normen, waardoor je zonder zorg voor overmatige geluidsoverlast de schoonmaak kan doorzetten. De ingebouwde verlichting is hierin een veiligheidsfunctie die het schoonmaken in donkere ruimtes vereenvoudigt, zodat je nooit iets over het hoofd ziet. Dit type aandacht voor detail toont aan dat je met de Makita DCL280FZW niet alleen kiest voor een krachtige, maar ook voor een veilige en betrouwbare schoonmaakhulp.

   Waarom jij je volgende stofzuiger hier koopt
   Kiezen voor de Makita DCL280FZW via onze webshop betekent een keuze maken voor gemak, kwaliteit en topserice. Niet alleen bieden wij een snelle levering, zodat je snel aan de slag kunt met je nieuwe partner in schoonmaak; we zorgen ook voor scherpe prijzen waardoor je altijd de beste deal krijgt. Onze vriendelijke service zorgt ervoor dat je met alles wat je nodig hebt geholpen wordt, of het nu gaat om vragen voor aankoop of ondersteuning daarna. Bovendien past dit model naadloos binnen ons groot assortiment aan kwaliteitsgereedschap, waardoor je voor alle klusjes bij ons terecht kunt. Door te kiezen voor ons, kies je niet alleen voor de uitstekende kwaliteiten van de Makita DCL280FZW, maar ook voor een aankoopervaring die net zo soepel verloopt als het schoonmaken met dit apparaat zelf. Klaar om de sprong te wagen? Jouw nieuwe stofzuigervrijheid wacht op je!

   Type stofzuiger

   Steelstofzuiger

   Accu platform

   LXT

   Verlengde garantie

   Nee

   Luchtverplaatsing

   1400 l/min

   Ingebouwde verlichting

   Ja

   Tank inhoud

   0.75 l

   Maximaal geluidsniveau

   Normaal - 60 of meer dB

   Aantal meegeleverde accu's / batterijen

   0

   Nat & droog zuigen

   Nee

   Luchtvolume

   1.4 m³/min

   Werkt op

   Accu

   Voltage

   18

   EAN

   0088381881999

   Artikelnummer

   249646

   Gewicht (Product)

   1.6 kg

   Breedte (Product)

   113 mm

  Aanbevolen combinaties

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.