Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Schuurbord

Elke vakman weet hoe cruciaal een goed voorbereid oppervlak is bij klussen. Of je nu bezig bent met voorbereiden van een muur voor een vers laagje verf of het gladstrijken van pleisterwerk, een schuurbord is hierbij onmisbaar. Dit veelzijdige gereedschap is de stille held als het aankomt op oppervlaktevoorbereiding en afwerking.

Kenmerken van een goed schuurbord

Op het eerste gezicht is een schuurbord misschien simpel, maar schijn bedriegt. Dit gereedschap, vaak bestaande uit een rechthoekig bord met een handvat, is ontworpen om de gebruiker volledige controle te geven tijdens het schuurproces. De grove kant van het bord maakt het mogelijk om met precisie pleisterwerk, stucwerk en andere oppervlakken te egaliseren. Door de jaren heen heeft het traditionele design van het schuurbord enkele optimalisaties ondergaan, dankzij verbeterde materialen en productiemethoden. En een leuk detail: in oude ambachtelijke tijden maakten vakmensen hun schuurborden vaak zelf van lokaal beschikbare materialen.

Optimaal gebruik van het schuurbord

Schuren met een schuurbord kan eenvoudig lijken, maar er schuilt een techniek achter. Het is essentieel om met een schone ondergrond te starten, vrij van stof of puin. Leg het schuurbord vlak op het oppervlak en maak cirkelvormige bewegingen voor het beste resultaat. Gelijkmatige druk zorgt voor een consistent, glad resultaat. Afhankelijk van het soort klus kun je kiezen voor schuurborden met verschillende grofheden, zodat je altijd het gewenste resultaat bereikt.

Fixami: de keuze van professionals

Op zoek naar een kwalitatief schuurbord? Bij Fixami ben je aan het juiste adres. Met een groot online assortiment vind je altijd het perfecte schuurbord voor jouw project. Bovendien garandeert Fixami een snelle levering, zodat je direct aan de slag kunt met je klus. Maar dat is nog niet alles. Naast een scherpe online prijs, kun je ook rekenen op top service van onze experts. Kiezen voor Fixami betekent kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit.

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is