usp1
usp2
usp3

NL

FR

DeWALT D26414 Heteluchtpistool incl. accessoires - 2000W

DeWALT D26414 Heteluchtpistool incl. accessoires - 2000W
DeWALT D26414 Heteluchtpistool incl. accessoires - 2000W
DeWALT D26414 Heteluchtpistool incl. accessoires - 2000W
DeWALT D26414 Heteluchtpistool incl. accessoires - 2000W
DeWALT D26414 Heteluchtpistool incl. accessoires - 2000W
DeWALT D26414 Heteluchtpistool incl. accessoires - 2000W
104,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontmoet jouw nieuwe beste vriend: de DeWALT D26414 Heteluchtpistool
      Duik in de wereld van kracht en precisie met het DeWALT D26414 Heteluchtpistool. Met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 2000 Watt en een luchtverplaatsing van 39 kubieke meter per uur, tilt dit heteluchtpistool jouw werk naar een hoger niveau. Ontworpen voor de professional die geen compromis accepteert, combineert dit heteluchtpistool een compacte vorm met een lichtgewicht ontwerp, waardoor het uiterst handzaam is. Of je nu bezig bent met het verwijderen van verf, het lassen van kunststoffen, of het drogen van diverse materialen, dit stevige gereedschap staat klaar voor continu gebruik. Dankzij het steunpunt vooraan en de rubberen inzet achteraan kun je het bovendien handsfree gebruiken. De krachtige motor is uitgerust met een 2000 Watt warmte-element en een optimale koeling voor een langere levensduur. Plus, met het digitale display heb je altijd de perfecte controle over de temperatuur, die kan oplopen tot 600 Celsius.

      Veilig werken op hoge temperaturen
      Bij het werken met hoge temperaturen is jouw veiligheid van het grootste belang. Het DeWALT D26414 Heteluchtpistool is uitgerust met geavanceerde functies die zorgen voor een veilig en duurzaam gebruik. Dankzij de slimme constructie met een steunpunt vooraan en een rubberen inzet achteraan, kun je het gereedschap eenvoudig handsfree gebruiken. Dit maakt het mogelijk om precies en gecontroleerd te werk te gaan, zonder risico op oververhitting of ongelukken. De krachtige, elektrische motor met een 2000 Watt warmte-element garandeert niet alleen een efficiënte warmteopwekking maar ook een optimale koeling, waardoor de levensduur van je heteluchtpistool aanzienlijk wordt verlengd. Het digitale display geeft je volledige controle over de temperatuurinstellingen, wat essentieel is voor het veilig werken met verschillende materialen.

      Waar wacht je nog op? Ontdek het gemak van bestellen bij ons
      Investeren in het DeWALT D26414 Heteluchtpistool via onze webshop opent de deur naar een wereld van voordelen. Niet alleen profiteer je van onze scherpe prijzen, maar je kunt ook rekenen op een bijzonder snelle levering. Stel je voor: vandaag besteld, razendsnel inzetbaar voor jouw projecten. Bovendien staan wij bekend om onze vriendelijke service. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en advies te geven, zodat je altijd de juiste keuze maakt voor jouw behoeften. Met ons uitgebreide assortiment gereedschappen en accessoires vind je alles wat je nodig hebt op één plek. Kies voor professionaliteit, kies voor gemak en maak vandaag nog jouw werkzaamheden efficiënter met het DeWALT D26414 Heteluchtpistool.

      Werkt op

      Netstroom

      Digitaal display

      Ja

      Luchtverplaatsing

      39 m³/h

      Maximale temperatuur

      600 °C

      Opgenomen vermogen

      2000 W

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      5035048290101

      Artikelnummer

      56191

      Hoogte (Product)

      210 mm

      Lengte (Product)

      265 mm

      1x Kegelvormig mondstuk
      1x Warmtespreidend mondstuk
       

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.