Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Steiger

Wanneer je hoogteverschillen moet overbruggen in de bouw of renovatie, is een steiger onmisbaar. Het biedt niet alleen veiligheid maar ook het gemak om efficiënt te werken. Of je nu een schilder, stukadoor of bouwvakker bent, een goede steiger is essentieel voor je dagelijkse werkzaamheden.

Het stevige fundament van elke klus

Een steiger is veel meer dan alleen een metalen constructie. De kwaliteit, stabiliteit en het gebruiksgemak zijn cruciaal. Zo bestaan er verschillende soorten steigers zoals rolsteigers, kamersteigers en gevelsteigers. Ze verschillen in grootte, hoogte en draagvermogen, maar hebben allemaal hetzelfde doel: een veilige werkplek op hoogte bieden. Materialen zoals aluminium worden vaak gebruikt vanwege hun sterkte en lichtgewicht eigenschappen. Ook is het belangrijk dat een steiger eenvoudig te monteren en demonteren is. Wist je dat de vroegste vormen van steigers al gebruikt werden tijdens de bouw van de Egyptische piramides? Ze waren natuurlijk niet zo geavanceerd als de moderne steigers, maar het principe bleef hetzelfde: het creëren van een verhoogd platform om gemakkelijker te kunnen werken.

Veilig de hoogte in

Veiligheid staat voorop bij het gebruik van steigers. Zorg altijd voor een stabiele ondergrond en leun niet te ver over de rand. Het is ook raadzaam om een helm en veiligheidsschoenen te dragen. Daarnaast is het belangrijk om de steiger regelmatig te controleren op defecten of slijtage. Zorg ervoor dat je de steiger op de juiste manier opbouwt en volg altijd de instructies van de fabrikant. En onthoud: hoe verleidelijk het ook kan zijn om snel een klus te klaren, het is nooit een goed idee om de veiligheidsrichtlijnen te negeren.

Waarom je steiger kopen bij Fixami?

Op zoek naar de perfecte steiger voor jouw klus? Bij Fixami profiteer je niet alleen van een groot online assortiment, waardoor je altijd de juiste steiger voor jouw specifieke behoeften vindt, maar ook van onze scherpe online prijzen. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om snel aan de slag te kunnen gaan met je project, en daarom zorgen wij voor een snelle levering. Daarnaast staan we altijd klaar met persoonlijk advies, zodat je zeker weet dat je de beste keuze maakt. Voor topkwaliteit steigers en een service waar je op kunt vertrouwen, is Fixami de plek bij uitstek.

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is