NL

FR

Prijs

Ruitenreiniger

Of je nu aan de slag gaat in een professionele setting of thuis je ramen een opfrisbeurt wilt geven, een effectieve ruitenreiniger is het halve werk. Met de juiste ruitenreiniger zorg je ervoor dat ramen en andere glazen oppervlakken streeploos schoon worden, waardoor je altijd van een helder uitzicht kunt genieten.

Wat maakt een ruitenreiniger zo speciaal?

Ruitenreinigers zijn geformuleerd met specifieke ingrediënten die vet, vuil en vingerafdrukken effectief van glas verwijderen zonder strepen of vlekken achter te laten. Daarnaast drogen ze snel op, wat bijdraagt aan het streeploze resultaat. Maar niet alle ruitenreinigers zijn hetzelfde. Sommige bevatten bijvoorbeeld ook ingrediënten die een beschermende laag achterlaten, waardoor vuil en stof minder snel aan het glas hechten. Wist je dat de eerste ruitenreinigers oorspronkelijk werden gemaakt van azijn, water en krantenpapier? De zure eigenschap van azijn hielp bij het oplossen van mineralen en vet.

Haal het beste uit je ruitenreiniger

Om het beste resultaat te bereiken met je ruitenreiniger, zijn er enkele tips die je kunt volgen. Schud de fles goed voor gebruik om alle ingrediënten te mengen. Spuit het product rechtstreeks op het glas of op een zachte doek of spons. Vermijd het gebruik van papieren handdoeken, omdat deze soms pluisjes kunnen achterlaten. Wrijf in cirkelvormige bewegingen en zorg ervoor dat je alle hoeken en randen meeneemt. Eindig met verticale strepen voor een streeploos resultaat. Voor buitenglas is het het beste om te reinigen op een bewolkte dag om snelle verdamping (wat strepen kan veroorzaken) te voorkomen.

Kies voor Fixami voor je ruitenreiniger

Bij Fixami begrijpen we hoe essentieel een goede ruitenreiniger is voor elk project. Daarom hebben we een groot online assortiment samengesteld zodat je altijd de ideale ruitenreiniger voor jouw klus vindt. Niet alleen bieden we topmerken aan, maar dit doen we ook tegen scherpe online prijzen. En omdat tijd kostbaar is, zorgen wij voor een snelle levering direct uit eigen voorraad. Mocht je advies nodig hebben over welke ruitenreiniger het beste bij jouw behoeften past, dan staat ons deskundige team voor je klaar. Kies voor Fixami en ervaar zelf onze uitmuntende service!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is