Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Platformwagen

Zware voorwerpen verplaatsen op de werkvloer kan een flinke uitdaging zijn. De oplossing? Een platformwagen. Dit handige hulpmiddel is onmisbaar voor professionals die efficiënt en veilig willen werken. Maar wat maakt een platformwagen zo speciaal en hoe gebruik je hem optimaal? Laten we daar eens dieper op ingaan.

De must-have eigenschappen van een platformwagen

Stel je een gereedschap voor dat de kracht heeft om meerdere zware dozen, gereedschappen of andere voorwerpen in één keer te vervoeren. Dat is de platformwagen. Uitgerust met een robuust platform en soepele wielen, is hij ontworpen om het zware werk voor je te doen. De meeste platformwagens hebben een ergonomische handgreep waardoor manoeuvreren een fluitje van een cent is. En wist je dat sommige platformwagens inklapbaar zijn? Dit maakt opslag en transport nog eenvoudiger en ruimtebesparender.

Platformwagen: gebruik en toepassingen

Of je nu in een magazijn, winkel of op een bouwplaats werkt, de platformwagen is je beste vriend. Begin met het gelijkmatig laden van het platform om kantelen te voorkomen. Houd rekening met het maximale laadvermogen en zorg ervoor dat de lading stabiel blijft tijdens het bewegen. Een tip: als je op oneffen terrein werkt, kies dan voor een platformwagen met grotere wielen voor betere stabiliteit en controle.

Waarom jouw platformwagen bij Fixami kopen?

Bij Fixami begrijpen we het belang van betrouwbaar gereedschap. Daarom bieden we een groot online assortiment van platformwagens, zodat je altijd de perfecte match voor jouw klus vindt. En dankzij onze scherpe online prijzen weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt. Heb je vragen of heb je advies nodig? Ons deskundige team staat voor je klaar. Met Fixami kies je niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor service en expertise.

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is