Gratis verzending vanaf €50,-
Voor 22 uur besteld = morgen geleverd
14 dagen bedenktijd

Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of in het menu.

Afplakfolie

Als professional weet je dat een klus pas echt netjes wordt afgerond als je oog hebt voor detail. Daarbij is afplakfolie een onmisbaar hulpmiddel. Het stelt je in staat om nauwkeurig en schoon te werken, zodat het eindresultaat altijd naar tevredenheid is.

De magie achter afplakfolie

Op het eerste gezicht lijkt het misschien een simpel product, maar de technologie en het ontwerp achter afplakfolie zijn geavanceerder dan je denkt. Een kwalitatieve afplakfolie is dun genoeg om flexibel te zijn, maar ook sterk genoeg om scheuren te voorkomen. De kleeflaag is zodanig geformuleerd dat de folie goed blijft plakken, maar ook weer gemakkelijk te verwijderen is zonder lijmresten achter te laten. Het materiaal is vaak transparant, zodat je precies kunt zien waar je werkt. Een leuk feitje is dat de technieken die worden gebruikt om deze folies te ontwikkelen oorspronkelijk uit de medische wereld komen, waar precisie en betrouwbaarheid van cruciaal belang zijn.

Tips voor een vlekkeloos resultaat

De toepassingen van afplakfolie zijn haast eindeloos. Of je nu gaat schilderen, stucen, of andere werkzaamheden uitvoert waarbij je bepaalde delen wilt afschermen: afplakfolie is jouw redder in nood. Een tip bij het gebruik is om altijd een stukje meer af te plakken dan je denkt nodig te hebben. Zo ben je altijd voorbereid op eventuele onverwachte spetters of druppels. Zorg er ook voor dat de ondergrond schoon en droog is voordat je de folie aanbrengt, zodat deze optimaal hecht. Na gebruik kun je de folie het beste in een vloeiende beweging verwijderen om eventuele schade te voorkomen.

Fixami: jouw keuze voor afplakfolie

Bij Fixami begrijpen we hoe belangrijk het is om met de beste materialen te werken. Daarom hebben we een groot online assortiment aan afplakfolies, zodat je altijd de juiste folie voor jouw klus vindt. En met onze scherpe online prijzen weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Maar dat is nog niet alles: dankzij onze eigen voorraad is jouw afplakfolie direct leverbaar, zodat je snel aan de slag kunt. Tel daar onze deskundige klantenservice en top service bij op, en de keuze is snel gemaakt. Fixami, voor professionals die gaan voor perfectie.

Categorie

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is