usp1
usp2
usp3

NL

FR

Rhodius 303186 Alphaline I LD50 Diamantdoorslijpschijf - 125 x 22,23 x 7mm - Beton/Universeel

Rhodius 303186 Alphaline I LD50 Diamantdoorslijpschijf - 125 x 22,23 x 7mm - Beton/Universeel
15,49
14,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Rhodius Alphaline I LD50: Je veelzijdige metgezel in slijpwerkzaamheden

      Ontmoet de Rhodius Alphaline I LD50, een diamantschijf die uitblinkt in zowel betonbewerking als een breed scala aan universele toepassingen. Met zijn diameter van 125 millimeter en een schijfdikte van slanke 2 millimeter, belooft deze schijf nauwkeurigheid en efficiëntie die je zelden tegenkomt. Het asgat van 22,23 millimeter zorgt voor een perfecte aansluiting op je Rhodius-apparatuur, terwijl de segmenthoogte van 7 millimeter garant staat voor een lange levensduur. Of je nu een ervaren professional bent of een enthousiaste doe-het-zelver, deze diamantschijf levert keer op keer de prestaties waarop je hoopt.

      Veiligheid en diversiteit in gebruik

      De Rhodius 303186 is jouw go-to oplossing voor een breed spectrum aan slijpklussen. Speciaal ontworpen voor een perfecte compatibiliteit met Rhodius-machines, biedt deze diamantschijf een optimale ervaring en topprestaties. Geschikt voor het bewerken van beton en vele andere materialen, is de schijf een veelzijdige partner die jouw projecten naar een hoger niveau tilt. Veiligheid en precisie staan centraal in het ontwerp, waarmee deze schijf perfect aansluit bij zowel de vakman als de ambitieuze doe-het-zelver die met vertrouwen en accuratesse wil werken aan zijn projecten.

      Waarom kiezen voor de Rhodius 303186 bij Fixami?

      Fixami is niet alleen jouw leverancier van hoogstaande gereedschappen; we zijn je partner in elk project. Met de Rhodius 303186 kies je voor een diamantschijf die staat voor veelzijdigheid, precisie en duurzaamheid. Als officiële dealer van topmerken bieden we je niet alleen een groot assortiment en scherpe online prijzen, maar ook snelle levering en gratis professioneel advies. Kies voor de Rhodius 303186 en ervaar de optimale balans tussen kwaliteit en prestatie, ondersteund door de expertise en klantgerichte service van Fixami. Jouw projecten verdienen immers niets minder.

      Geschikt voor type machine

      Rhodius

      Asgat meting

      22.23 mm

      Geschikt voor materiaal

      Beton, Universeel

      Schijfdikte

      2 mm

      Segment hoogte

      7 mm

      Aantal stuks

      1

      Hoogte (Product)

      7 mm

      Breedte zaagblad

      125 mm

      Schijven diameter

      125

      EAN

      4011890059111

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.