Klik hier voor al onze acties.

Kabelschoen

Fixami.be heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor jo
... meer info

Fixami.be heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor jou geschikte Kabelschoen verkrijgbaar is. In de categorie Kabelschoen kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Brüder Mannesmann. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor:

Kabelschoen kopen

Fixami.be hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie Kabelschoen. Bestel je jouw Kabelschoen op Fixami.be? Dan profiteer je direct van voordelen zoals een snelle bezorging en een ultieme deskundigheid. Bekijk direct het complete assortiment op Fixami.be. Kan je wel wat advies op maat gebruiken bij de zoektocht naar het voor jou geschikte product? Neem dan contact op met de klantendienst. Zij helpen je graag!

1 product

per pagina
 1. Brüder Mannesmann 208-2 175-delige Kabelschoen assortiment
  Brüder Mannesmann 208-2 175-delige Kabelschoen assortiment

  Bijzondere kenmerken

  Assortiment van 175 geïsoleerde kabelschoenen (gaffel en ringoog) en doorverbinders (rood/blauw/geel).
  Voor draad tot 2,5mm2 doorsnede.
  Overzichtelijk verpakt in 18-vaks bewaardoos.

  Normale prijs 11,69 Special Price 9,89 8,17
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina

Kabelschoen van verschillende merken

Fixami.be heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Kabelschoen zijn:

Kabelschoen online kopen

Wil je snel en eenvoudig een Kabelschoen online kopen? Dan ben je bij Fixami.be aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal jouw Kabelschoen bestellen. Heb je vragen over een Kabelschoen neem dan contact op met de klantendienst. Zij helpen je graag.