usp1
usp2
usp3

NL

FR

HiKOKI UB18DJLL0Z 14,4/18V Li-Ion accu LED lamp body

HiKOKI UB18DJLL0Z 14,4/18V Li-Ion accu LED lamp body
HiKOKI UB18DJLL0Z 14,4/18V Li-Ion accu LED lamp body
HiKOKI UB18DJLL0Z 14,4/18V Li-Ion accu LED lamp body
HiKOKI UB18DJLL0Z 14,4/18V Li-Ion accu LED lamp body
HiKOKI UB18DJLL0Z 14,4/18V Li-Ion accu LED lamp body
48,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    De machine wordt geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar of bekijk de bundels onderaan deze pagina voor extra voordeel.
      Licht in de duisternis met de HiKOKI UB18DJLL0Z Accu lamp
      Ken je dat gevoel, dat je diep in je project zit en de dag langzaam overgaat in de avond? Dat moment waarop je je realiseert dat je goede verlichting onmisbaar is? Maak kennis met je nieuwe beste vriend: de HiKOKI UB18DJLL0Z 14,4/18V Li-Ion accu LED lamp body. Deze krachtpatser is uitgerust met een accu platform MULTI-VOLT, waardoor hij zowel met 14,4 als met 18 Volt accu’s werkt. Zijn lichtsterkte is instelbaar, wat betekent dat je hem kunt dimmen of feller kunt zetten, afhankelijk van wat je klus nodig heeft. En praten we over flexibiliteit? Deze werklamp kan zowel horizontaal als verticaal worden versteld en biedt helderheid in 3 verschillende standen. Handig voor als je precies wilt richten waar het licht naartoe gaat. Ook is deze lamp voorzien van een ophanghaak, waardoor je hem bijna overal kunt plaatsen, en heeft hij een indrukwekkende lichtopbrengst van 140 Lumen. Door zijn gebruik van Li-ion Slide batterijen (14,4 V en 18 V) kan hij tot wel 51 uur onafgebroken licht geven, wanneer gekoppeld aan een 18V 5,0 Ah accu. Kortom, met een hoogte van 8 cm en een breedte van 27,2 cm, is deze lamp compact maar krachtig en klaar om iedere klus te verlichten.

      Veilig en duurzaam klussen
      Veiligheid en duurzaamheid zijn twee sleutelwoorden als het gaat om de HiKOKI UB18DJLL0Z accu LED lamp. Dankzij zijn instelbare lichtsterkte kun je altijd de juiste hoeveelheid licht op je werkgebied richten, wat betekent dat je veiliger kunt werken door beter zicht. De lamp is zo ontworpen dat je hem gemakkelijk horizontaal of verticaal kunt aanpassen naar waar het het meeste nodig is, wat niet alleen jouw veiligheid ten goede komt, maar ook het risico op fouten vermindert. Daarnaast is de lange accuduur niet alleen handig, maar ook een teken van de efficiëntie en duurzaamheid van deze lamp. Met de mogelijkheid om tot 51 uur onafgebroken te schijnen, wordt verspilling van energie voorkomen en draag je bij aan een groenere werkplek. Het gebruik van Li-ion Slide batterijen, compatibel met zowel 14,4 V als 18 V, betekent ook dat je minder verschillende soorten batterijen nodig hebt, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van je gereedschapsarsenaal.

      Altijd de juiste verlichting bij de hand
      De keuze voor de HiKOKI UB18DJLL0Z accu LED lamp betekent kiezen voor gemak, betrouwbaarheid, en natuurlijk, kwalitatief licht. Als je vandaag besluit om hem bij onze webshop te bestellen, kun je rekenen op twee dingen: snelle levering en vriendelijke service. We begrijpen hoe belangrijk het is om over de juiste tools te beschikken precies wanneer je ze nodig hebt, daarom zorgen wij ervoor dat je niet lang op je nieuwe aanwinst hoeft te wachten. Daarnaast staat ons team klaar om je te voorzien van alle adviezen of antwoorden die je nodig hebt, zowel voor als na je aankoop. Met onze scherpe prijzen ben je er ook van verzekerd dat je niet alleen haast letterlijk, maar ook figuurlijk het meeste waar voor je geld krijgt. Licht je werkplek op met de HiKOKI UB18DJLL0Z, en maak die klus af met een glimlach, wetend dat je de juiste keuze hebt gemaakt.

      Video

      https://www.youtube.com/watch?v=bmSR07LYIG4

      Lichtsterkte instelbaar

      Ja

      Hoogte (Product)

      8 cm

      Breedte (Product)

      27.2 cm

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      0

      Werkt op

      Accu

      Lichtopbrengst

      140 lm

      Voltage

      18, 14.4

      Aantal standen

      3

      EAN

      4966376317745

      Artikelnummer

      76511

      1x HiKOKI UB18DJLL0Z Lamp

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.