NL

FR

Prijs

Punttang

Elke professional kent het belang van het hebben van het juiste gereedschap voor de klus. Eén van die essentiële tools die vaak over het hoofd wordt gezien, maar een wereld van verschil maakt, is de punttang. Deze speciale tang, met zijn kenmerkende lange en slanke bek, is een must-have in elke gereedschapskist.

Punttang: Meer dan alleen een tang

De punttang, vaak ook naaldneustang genoemd, onderscheidt zich door zijn lange, spitse bek. Dit ontwerp maakt het perfect voor precisiewerkzaamheden, vooral op plekken waar andere tangen simpelweg te groot of te onhandig zijn. Ze zijn ideaal voor het buigen van draad, het vastgrijpen van kleine spijkers, of het bereiken van krappe ruimtes. Het metaal waaruit de punttang is gemaakt, is meestal van hoge kwaliteit om de duurzaamheid te garanderen. Een leuk feitje: hoewel de punttang een favoriet is bij elektriciens, wordt het ook veel gebruikt in de sieradenmakerij om fijne details en afwerkingen te creëren.

Juist gebruik en veelzijdigheid van de punttang

Om het maximale uit je punttang te halen, is het belangrijk om te weten hoe je deze correct gebruikt. Dankzij de slanke bek kun je nauwkeurig werken, perfect voor fijne elektrische bedrading of sieradenwerk. Bij het hanteren, zorg ervoor dat je een stevige grip hebt, maar knijp niet te hard om te voorkomen dat je het materiaal beschadigt of de tang zelf buigt. Daarnaast is de punttang niet bedoeld voor zware klussen of voor het knippen van dikke draden. Gebruik in zulke gevallen een zwaardere tang.

De voordelen van kopen bij Fixami

Als je op zoek bent naar de perfecte punttang, zoek dan niet verder. Bij Fixami profiteer je van een groot online assortiment, wat betekent dat je altijd de tang vindt die perfect past bij jouw behoeften. En het wordt nog beter: dankzij onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten op je nieuwe aanwinst. Kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid - dat is wat je kunt verwachten bij Fixami.

16 artikelen

Helpende hand nodig?

Onze specialisten staan voor je klaar

employees

Pagina 1 van 1

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is