usp1
usp2
usp3

NL

FR

Gloria Hobby 100 Fijnsproeier - Kunststof - 1L

Gloria Hobby 100 Fijnsproeier - Kunststof - 1L
Korting
18,99

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Gloria Hobby 100 Drukspuit: Precisie is key
      Stel je voor: je stapt in de tuin, gewapend met de Gloria Hobby 100 Fijnsproeier, klaar om je planten, de strijd tegen ongedierte, of het verspreiden van schoonmaakmiddelen aan te gaan. Deze fijnsproeier, glorieus in zijn naam en functie, biedt je de precisie die je nodig hebt voor al je sproeiactiviteiten. Met een tank van 1 liter en een drukcapaciteit van 3 bar ben je uitgerust om elke druppel met zorg te plaatsen daar waar hij nodig is. Het lichtgewicht design en de verstelbare nozzle zorgen ervoor dat je moeiteloos schakelt tussen verschillende sproeipatronen, waardoor elke klus voelt als een fluitje van een cent. Bovendien, het robuuste materiaal en de gebruiksvriendelijke handgreep garanderen dat je dit tuingereedschap jarenlang kunt vertrouwen op zijn diensten. De Gloria Hobby 100 combineert handigheid met duurzaamheid, precies wat je zoekt in een betrouwbare partner voor al je tuinwerkzaamheden.

      Veiligheid en duurzaamheid in elke druppel
      Bij de Gloria Hobby 100 Fijnsproeier draait alles om betrouwbaarheid en comfort. Niet alleen biedt deze drukspuit je de nauwkeurigheid die je wenst bij elke sproeiactie, maar ook ben je verzekerd van een veilige gebruikservaring. De ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je urenlang kunt werken zonder last te krijgen van vermoeidheid of kramp. Het robuuste, duurzame materiaal waaruit de fijnsproeier is vervaardigd, maakt hem bestand tegen de elementen en intensief gebruik, waardoor je zeker kunt zijn van een lange levensduur. Of je nu een ervaren tuinprofessional bent of een enthousiaste hobbyist, de Gloria Hobby 100 biedt je de ondersteuning die je nodig hebt om je tuin op en top te houden.

      Haal gemak in huis met één klik
      Waarom zou je nog wachten om de Gloria Hobby 100 Fijnsproeier aan je arsenaal toe te voegen? Door te bestellen via onze webshop profiteer je van talloze voordelen. Met onze snelle levering heb je jouw nieuwe fijnsproeier sneller in huis dan je "water" kunt zeggen. Bovendien, ons groot assortiment zorgt ervoor dat je altijd vindt wat je nodig hebt voor je tuin-, schoonmaak- of ongediertebestrijdingstaken. Ook niet te vergeten, onze scherpe prijzen en de vriendelijke service maken jouw aankoopervaring zo soepel en aangenaam mogelijk. Dus aarzel niet, breid je gereedschapverzameling uit met de Gloria Hobby 100 en ervaar het gemak van precisie sproeien met slechts enkele muisklikken. Jouw tuin zal je dankbaar zijn!

      Body/set

      Body

      Verstelbaar

      Ja

      Volume (product)

      1 l

      Gewicht (Product)

      0.4 kg

      Tank inhoud

      1 l

      Drukcapaciteit

      3 Bar

      EAN

      4046436022236

      1x Gloria Hobby 100 Fijnsproeier

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.