usp1
usp2
usp3

NL

FR

Ghibli AS 60 Silent RVS Bouwstofzuiger - 3450W - 80L

Ghibli AS 60 Silent RVS Bouwstofzuiger - 3450W - 80L
725,09

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ghibli AS 60 Silent Bouwstofzuiger - Een krachtpatser in stilte
      Klaar om uw werkruimte onberispelijk schoon te houden zonder het oorverdovende lawaai van traditionele stofzuigers? Dan is de Ghibli AS 60 Silent RVS Bouwstofzuiger precies wat je nodig hebt. Deze stille krachtpatser is uitgerust met een indrukwekkend opgenomen vermogen van 3450 Watt en een luchtverplaatsingssnelheid van 150 liter per seconde, waardoor hij elke klus moeiteloos aankan. Met een ruime tankinhoud van 80 liter hoef je je geen zorgen te maken over constante onderbrekingen om de tank te legen. Of je nu te maken hebt met droog vuil of een gemorste vloeistof, deze veelzijdige bouwstofzuiger is ontworpen om zowel nat als droog vuil zonder problemen op te zuigen. Het elektrische type motor verzekert een betrouwbare en krachtige prestatie bij elke klus. Laat je niet meer storen door lawaai of beperkt vermogen; met de Ghibli AS 60 Silent RVS Bouwstofzuiger is elke reinigingstaak efficiënt en geruisloos.

      Veilig en duurzaam - Uw betrouwbare reinigingsmaatje
      De Ghibli AS 60 Silent RVS Bouwstofzuiger is niet alleen krachtig maar ook gemaakt om lang mee te gaan. De robuuste RVS tank is ontworpen voor zowel lichtheid als duurzaamheid, waardoor deze stofzuiger bestand is tegen de ruwe omstandigheden van bouwplaatsen en industriële omgevingen. Veiligheid staat voorop met ingebouwde functies die zorgen voor een veilige werkomgeving; dit inclusief een betrouwbaar filtersysteem dat ook stof efficiënt opvangt. Met de mogelijkheid om zowel nat als droog materiaal op te zuigen ben je verzekerd van een veelzijdige tool die aan al je reinigingsbehoeften voldoet, zonder je zorgen te maken over het beschadigen van de machine. Betrouwbaar en gebouwd om lang mee te gaan, deze stofzuiger wordt snel jouw meest gewaardeerde tool in de schoonmaakarsenaal.

      Waarom deze topper bij ons shoppen?
      Op zoek naar de ultieme reinigingservaring met de Ghibli AS 60 Silent RVS Bouwstofzuiger? Zoek niet verder! Bij onze webshop ben je aan het juiste adres. Met onze snelle levering heb je deze stille krachtpatser voordat je het weet in huis, klaar om elke reinigingstaak aan te pakken. Wacht niet langer op de producten die je nodig hebt, wij zorgen ervoor dat je onmiddellijk kunt beginnen. Bovendien profiteer je van ons groot assortiment aan tools en accessoires die perfect aansluiten bij jouw bestelling, allemaal tegen scherpe prijzen. Maar daar stopt het niet! Onze vriendelijke service staat altijd voor je klaar, klaar om je te helpen met elke vraag of advies dat je nodig hebt. Ervaar het zelf en ontdek waarom zoveel professionals ons vertrouwen als hun go-to bron voor gereedschap.

      Type stofzuiger

      Bouwstofzuiger

      Luchtverplaatsing

      150 l/s

      Snoerlengte (meting)

      10 m

      Nat & droog zuigen

      Ja

      Opgenomen vermogen

      3450 W

      Tank inhoud

      80 l

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      8034094171058

      Artikelnummer

      83835

      1x Ghibli AS 60 Silent RVS Bouwstofzuiger
      1x Aanzuigslang - 2,5m
      1x Inox buizen
      1x Wateraftrekker
      1x Ronde borstel
      1x Platte zuigbek

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.