usp1
usp2
usp3

NL

FR

Einhell AGILLO Solo 36V (2x 18V) Li-Ion accu Bosmaaier body - U-greep - koolborstelloos

Einhell AGILLO Solo 36V (2x 18V) Li-Ion accu Bosmaaier body - U-greep - koolborstelloos
Einhell AGILLO Solo 36V (2x 18V) Li-Ion accu Bosmaaier body - U-greep - koolborstelloos
Einhell AGILLO Solo 36V (2x 18V) Li-Ion accu Bosmaaier body - U-greep - koolborstelloos
Einhell AGILLO Solo 36V (2x 18V) Li-Ion accu Bosmaaier body - U-greep - koolborstelloos
Einhell AGILLO Solo 36V (2x 18V) Li-Ion accu Bosmaaier body - U-greep - koolborstelloos
230,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

    Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader.

      Einhell AGILLO Solo accu bosmaaier - een nieuwe maatstaf in tuingereedschap
      Ben je klaar om het onderhoud van je tuin naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met de Einhell AGILLO Solo 36V (2x18V) Li-Ion accu Bosmaaier body - U-greep - koolborstelloos. Deze baanbrekende bosmaaier biedt je de ultieme combinatie van kracht, precisie en comfort, zonder de beperkingen van snoeren of de overlast van benzinedampen. Met een indrukwekkende 36V accu, behoort deze maaier tot de krachtpatsers in zijn klasse, geschikt voor het meest weerbarstige groen in jouw tuin. Of je nu kleine takjes kapt, bramenstruiken terugdringt of net het gras rondom obstakels wilt trimmen, de AGILLO Solo staat voor je klaar. De koolborstelloze motor zorgt niet alleen voor meer vermogen, maar ook voor een langere levensduur van het apparaat. De maaibreedte van 30 centimeter maakt korte metten met alles op zijn pad, terwijl de elektronische snelheidsregeling zorgt dat je altijd precies de juiste snelheid tot je beschikking hebt. Ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, beschikt deze bosmaaier over een universeel verstelbare U-greep, een comfortabel draagharnas en een softgrip voor ergonomisch werken. Kortom, de Einhell AGILLO Solo is de perfecte partner voor iedereen die zijn tuin met gemak en comfort wil onderhouden.

      Zorgeloos en duurzaam maaien met vertrouwen
      In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, blinkt de Einhell AGILLO Solo bosmaaier uit. Door zijn accuwerking ben je niet alleen verlost van fossiele brandstoffen en hun uitstoot, maar ook van de beperkingen van snoerwerk. Dit draagt bij aan een milieuvriendelijker tuinierproces en geeft je de vrijheid om overal in de tuin te werken zonder afhankelijk te zijn van het dichtstbijzijnde stopcontact. De koolborstelloze motor vermindert niet alleen de noodzaak van regelmatig onderhoud, maar garandeert ook een langere levensduur van het apparaat, waardoor je zeker weet dat je investering staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien zorgt de elektronische snelheidsregeling ervoor dat je altijd controle houdt over je werk, wat de veiligheid tijdens het gebruik verhoogt. Met het eenvoudige wisselsysteem tussen mes en draadspoel ben je uitgerust voor diverse werkzaamheden, van fijne afwerking tot het zware geschut. De Einhell AGILLO Solo is dus niet alleen een slimme keuze voor je tuingereedschapcollectie, maar ook een stap in de richting van een groenere en duurzamere toekomst.

      Ontdek de voordelen van online bestellen bij onze webshop
      Waarom zou je de Einhell AGILLO Solo bosmaaier bij ons bestellen? Simpel: wij bieden je niet alleen een ongeëvenaard assortiment van topkwaliteit gereedschap, maar ook de zekerheid van snelle levering en scherpe prijzen. Stel je voor: geen dagenlange zoektochten meer in overvolle bouwmarkten, maar simpelweg vanuit je eigen huis de beste gereedschappen selecteren en bestellen. Bovendien staan onze deskundige medewerkers altijd klaar met vriendelijke service en advies op maat, om je te helpen bij het vinden van het perfecte gereedschap voor jouw specifieke behoeften. Met onze webshop kies je niet alleen voor gemak en efficiëntie, maar ook voor de zekerheid dat je de beste deal krijgt. Klaar om je tuinonderhoud naar een hoger niveau te tillen met de Einhell AGILLO Solo bosmaaier? Ontdek vandaag nog het gemak van online bestellen bij ons en maak de slimme keuze voor jouw tuingereedschap!

      Maaidiameter

      300 mm

      Toerental onbelast

      6300 rpm

      Type motor

      Accu

      Trimwijze

      Draad, Mes

      Voltage

      36

      Diameter draadspoel

      2 mm

      Softgrip

      Ja

      Werkt op

      Accu

      Snijbreedte

      255 mm

      Koolborstelloos

      Ja

      Maaibreedte

      30 cm

      EAN

      4006825629583

      1x Bosmaaier
      1x Draadspoel
      1x Mes
      1x Draagharnas
      1x Handleiding
      Let op! Geleverd zonder Power X-Change accu's en lader!

      Voor wanneer uw draadspoel op is:
      Einhell 3405096 Draadspoel

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.