usp1
usp2
usp3

NL

FR

Zircon MultiScanner L550c OneStep Multifunctionele muurscanner - 100mm

Zircon MultiScanner L550c OneStep Multifunctionele muurscanner - 100mm
103,39

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Zircon MultiScanner L550c OneStep: de ultieme muurdetectie
      Ken je dat gevoel dat je middenin een klus zit en je plots beseft dat je geen idee hebt wat er precies achter die muur zit? Niemand wil per ongeluk een balk raken of, erger nog, een stroomdraad. Daarom is de Zircon MultiScanner L550c OneStep multifunctionele muurscanner jouw nieuwe beste vriend op klusgebied. Deze krachtpatser lokaliseert balken, metaal en zelfs stroomdraden achter muren, vloeren en plafonds met een precisie die jouw klus naar het volgende niveau tilt. Met het geavanceerde ColorTrip™ display dat verandert van kleur gebaseerd op wat het detecteert - groen voor balken, blauw voor metaal en rood voor stroom - wordt scannen niet alleen effectief, maar ook visueel heel helder. De 4-modus schakelaar biedt verscheidene scanningsopties, terwijl een helder LCD display in combinatie met het gepatenteerde SpotLite® Pointer en een geluidstoon jou direct wijzen naar het gezochte doel. Met zulke slimme features is de kans op fouten minimaliseren en jouw klus verloopt soepeler dan ooit.

      Veiligheid en duurzaamheid op de eerste plaats
      Veiligheid is niet alleen een woord voor ons; het is een belofte. De Zircon MultiScanner L550c OneStep is ontworpen met jouw veiligheid en die van je omgeving in het achterhoofd. Met functies zoals de WireWarning® detection, die actieve stroomdraden detecteert, en de ACT™ (Auto Correcting Technology) die gebruikelijke gebruiksfouten automatisch corrigeert, biedt deze muurscanner jou zowel de veiligheid als de betrouwbaarheid die je zoekt in gereedschap. Het stevige ontwerp, gecombineerd met een rubberen handvat voor een antislip grip, garandeert niet alleen een duurzaam gebruik maar ook een comfortabele ervaring bij langdurige klusprojecten. Met de MultiScanner heb je een tool in handen die bestand is tegen zowel de perikelen van het klimaat als de intensiteit van jouw klusbehoeften, van de maximale opslagtemperatuur van 66 Celsius tot aan de minimale werktemperatuur van -7 Celsius.

      Kies voor de slimme koop: Voordelen van bestellen bij ons
      Waarom zou je jouw Zircon MultiScanner L550c OneStep bij ons bestellen? Nou, allereerst bieden wij snelle levering. We weten hoe ongeduldig je kan zijn om met jouw nieuwe aanwinst aan de slag te gaan. Daarbij komt dat wij een groot assortiment hebben; niet alleen vind je bij ons de MultiScanner, maar ook alle andere tools die je mogelijk nodig hebt voor jouw project. Combineer dit met onze scherpe prijzen en vriendelijke service, en je weet dat je niet alleen een product koopt; je investeert in een ervaring. Wij zijn hier om jou te ondersteunen, van het moment van aankoop tot aan het moment dat je jouw project succesvol afrondt met jouw nieuwe Zircon MultiScanner. Kies voor het gemak, de zekerheid en natuurlijk voor het beste resultaat.

      Minimale opslagtemperatuur

      -29 °C

      Werkt op

      Netstroom

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4218668721007

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.