usp1
usp2
usp3

NL

FR

WOLF-Garten ZMi-12 Multi-Star Aluminium steel - 118cm

WOLF-Garten ZMi-12 Multi-Star Aluminium steel - 118cm
Outlet
19,49

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Maak kennis met de veelzijdige WOLF-Garten 3938000 Steel
      Ben je op zoek naar een universele en betrouwbare oplossing voor jouw tuinwerkzaamheden? Dan is de WOLF-Garten ZMi-12 Multi-Star Aluminium steel - 118cm precies wat je nodig hebt. Deze lichtgewicht aluminium steel, met een comfortabele lengte van 118 cm, is jouw nieuwe tuinpartner voor een verscheidenheid aan taken. Het unieke klik-systeem maakt het mogelijk om gemakkelijk wisselen tussen verschillende gereedschapskoppen, zonder hierbij in te leveren op stevigheid of stabiliteit. Of je nu kiest voor multi-star Mini gereedschappen voor de kleine klusjes of de multi-star Reiniging gereedschappen voor een grondige schoonmaakbeurt, deze steel staat garant voor gebruiksgemak. Daarnaast zorgt de robuuste aluminium constructie ervoor dat de steel niet alleen licht is in gewicht, maar ook extreem duurzaam. Dit maakt de WOLF-Garten ZMi-12 Multi-Star Aluminium steel een essentieel onderdeel van jouw tuingereedschap collectie.

      Zorgeloos tuinieren met de WOLF-Garten Steel
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij de WOLF-Garten ZMi-12 Multi-Star Aluminium steel - 118cm. Deze steel is zorgvuldig ontworpen om een betrouwbare partner te zijn bij al jouw tuinwerkzaamheden. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele grip, terwijl het lichte gewicht de belasting op je rug en schouders vermindert, waardoor je langer kunt werken zonder vermoeid te raken. Daarnaast garandeert de stevige constructie van hoogwaardig aluminium een lange levensduur zonder dat je je zorgen hoeft te maken over roest of beschadigingen. Hierdoor kun je op een veilige en duurzame manier genieten van je tuinwerk. Het klik-systeem biedt niet alleen gemak maar verzekert ook dat gereedschapskoppen stevig vastzitten, waardoor de kans op ongelukken vermindert. Kies voor de WOLF-Garten ZMi-12 steel en ervaar zelf hoe betrouwbaarheid en duurzaamheid hand in hand gaan.

      Ontdek de voordelen van winkelen bij ons
      Door te kiezen voor de WOLF-Garten ZMi-12 Multi-Star Aluminium steel - 118cm via onze webshop, profiteer je niet alleen van een hoogwaardig product, maar ook van onze ongeëvenaarde klantenservice en de vele voordelen die wij bieden. Met onze snelle levering heb jij je nieuwe steel in no-time in huis, zodat je direct aan de slag kunt met jouw tuinprojecten. Bovendien kunnen wij dankzij ons groot assortiment aan tuin- en gereedschapsproducten ervoor zorgen dat je alles wat je nodig hebt voor jouw tuin, onder één dak vindt. Wij begrijpen het belang van scherpe prijzen in combinatie met een vriendelijke, toegankelijke service. Bij ons ben je verzekerd van een aankoopervaring die net zo bevredigend is als het gebruik van de WOLF-Garten ZMi-12 steel zelf. Kies voor gemak, kwaliteit en service; kies voor ons om jouw tuinwerkzaamheden naar een hoger niveau te tillen.

      Hoogte (Product)

      120 cm

      Breedte (Product)

      4 cm

      EAN

      4009269393805

      Artikelnummer

      123298

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.