usp1
usp2
usp3

NL

FR

WOLF-Garten LU-2K Tuinschepje

WOLF-Garten LU-2K Tuinschepje
11,89

Verwachte leverdatum

01-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de WOLF-Garten 2915000 Klein tuingereedschap
      Dompel je onder in de wereld van tuinieren met het WOLF-Garten LU-2K Tuinschepje, een onmisbaar stuk gereedschap voor elke groene vingers. Met zijn werkbreedte van 7 cm is dit schepje jouw beste vriend bij het inzetten en verplanten van je favoriete flora, zelfs in de meest weerbarstige bodemtypes. Dankzij de revolutionaire drie-zone-greep ervaar je een perfecte harmonie tussen controle, kracht en comfort, wat het werken in de tuin tot een waar genoegen maakt. De ergonomie is ongeëvenaard; de gebogen vorm, zachte zones en vingercontour beschermen je handen tegen blaren en kneuzingen terwijl je met gemak kracht zet. Het brede, afgeronde uiteinde van de handgreep is speciaal ontworpen om druk uit te oefenen zonder ongemak. Kortom, dit tuinschepje van WOLF-Garten, met zijn ergonomisch gevormde handgreep en slipvaste comfort-zone, maakt elke tuininspanning een stuk aangenamer en efficiënter.

      Veilig en duurzaam tuinieren gaat voorop
      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop bij het ontwerp van het WOLF-Garten LU-2K Tuinschepje. Rekening houdend met het milieu en jouw gezondheid, is dit gereedschap vervaardigd met oog op lange gebruiksduur. Het stevige materiaal is bestand tegen intensief gebruik, terwijl de slipbestendige comfort-zone zorgt voor een veilige grip, zelfs in natte omstandigheden. Dit voorkomt ongelukken en verhoogt de levensduur van het schepje. Bovendien zorgt het ergonomische ontwerp ervoor dat je langer kunt werken zonder vermoeid of pijnlijk te raken, wat bijdraagt aan een gezondere manier van tuinieren. Met de WOLF-Garten LU-2K in je tuinarsenaal, kan je met een gerust hart aan de slag, wetende dat je hebt gekozen voor kwaliteit die staat voor veiligheid en respect voor natuur en lichaam.

      Waarom je kiest voor ons
      Bij het bestellen van je WOLF-Garten LU-2K Tuinschepje, kies je niet alleen voor een kwalitatief hoogstaand stuk tuingereedschap, maar ook voor de uitmuntende service en gemak die onze webshop biedt. We zijn trots op onze snelle levering, waardoor je niet lang hoeft te wachten om met je nieuwe tuinschepje aan de slag te kunnen. Bovendien profiteer je van ons groot assortiment, waardoor je alles wat je voor je tuin nodig hebt op één plek vindt. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde tuinier, bij ons ben je gegarandeerd van scherpe prijzen zonder in te boeten op kwaliteit of service. Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor de betrouwbaarheid, snelheid en het brede aanbod van onze webshop voor al je tuingereedschap behoeften.

      Hoogte (Product)

      33 cm

      Breedte (Product)

      5.7 cm

      EAN

      4009269291507

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.