usp1
usp2
usp3

NL

FR

WOLF-Garten KA-2K Handkrabber

WOLF-Garten KA-2K Handkrabber
Outlet
12,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Ontdek de veelzijdigheid van de WOLF-Garten 2714000 Klein tuingereedschap
      Ben je klaar om jouw tuinervaring naar een hoger niveau te tillen? Met de WOLF-Garten KA-2K Handkrabber heb je goud in handen voor elke tuinliefhebber die hunkert naar perfectie in rotstuinen, bloembedden, en balkonbakken. Dit compacte stukje innovatie heeft een werkbreedte van 7 cm en is ontworpen om de aarde moeiteloos los te maken en te beluchten. Maar het is niet zomaar een handkrabber; het blinkt uit door zijn drie-zone-greep die zorgt voor een ongekende balans tussen controle, kracht en comfort. Dit betekent tuinieren zonder de angst voor blaren of ongemak. Dankzij de ergonomisch gebogen vorm en de zachte zones bij de vingercontour, kun je urenlang tuinieren zonder je zorgen te maken over handbescherming en comfort. En met een afmeting van 25,3 cm in hoogte, combineert het de perfecte balans tussen gebruiksgemak en efficiëntie. Kortom, de WOLF-Garten KA-2K Handkrabber is niet zomaar gereedschap; het is jouw partner in tuin.

      Veilig en zorgeloos tuinieren met de handkrabber
      Bij het ontwikkelen van de WOLF-Garten KA-2K is er duidelijk niet alleen aan functionaliteit gedacht, maar ook aan jouw veiligheid en het milieu. Het unieke ontwerp met gebogen vorm en zachte zones voorkomt ongewenste blaren of kneuzingen, terwijl de slipvaste comfort-zone zorgt dat je altijd de controle behoudt, zelfs wanneer je kracht uitoefent. Dit gereedschap is het toonbeeld van duurzaam en veilig tuinieren, doordat het lang meegaat en de belasting op jouw lichaam minimaliseert. Bovendien draag je bij aan een milieuvriendelijke tuinroutine, doordat je met handkracht werkt in plaats van elektrische apparaten te gebruiken die energie verbruiken. Dit maakt de WOLF-Garten KA-2K niet alleen een betrouwbaar stuk gereedschap voor jouw tuin, maar ook voor de planeet.

      Waarom de WOLF-Garten KA-2K bestellen bij ons?
      Als je op zoek bent naar een plek waar je niet alleen de WOLF-Garten KA-2K Handkrabber kunt aanschaffen, maar ook een ervaring die verder gaat dan het product, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen een enorm assortiment aan voor elke tuinwens, maar ook de garantie van snelle levering zodat je direct aan de slag kunt in jouw tuin. Onze prijzen zijn scherp, waardoor je altijd weet dat je de beste deal krijgt zonder in te leveren op kwaliteit. Bovendien staan wij bekend om onze vriendelijke service; wij staan altijd klaar om je te helpen met jouw tuinavonturen. Kies voor gemak, kies voor kwaliteit, kies voor ons.

      Hoogte (Product)

      25.3 cm

      Breedte (Product)

      7.8 cm

      EAN

      4009269271400

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.