usp1
usp2
usp3

NL

FR

Wiha 411 3203 Schuifmaat caliMax - 6 "

Wiha 411 3203 Schuifmaat caliMax - 6 "
32,99

Verwachte leverdatum

29-04-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Jouw nieuwe maatje in precisie: de Wiha 411 3203 Schuifmaat
      Zeg hallo tegen je nieuwe beste vriend in de werkplaats, de Wiha 411 3203 Schuifmaat caliMax - 6". Dit gereedschap komt in een stevige blisterverpakking, waardoor je zeker weet dat het klaar is voor iedere klus direct na het uitpakken. Het is gemaakt van een niet-metalen high-tech materiaal verrijkt met 50% glasvezel, wat het zowel licht maakt als extreem duurzaam. Het display heeft een noniuslengte van 39 mm en je kunt metingen aflezen in zowel millimeters als inches, met een nauwkeurigheid tot op 0,1 mm, ofwel 1/64 inch. Of je nu buiten-, binnen-, diepte- of trapmetingen doet, deze schuifmaat biedt je de flexibiliteit en precisie voor iedere klus. Het speciale ontwerp maakt parallaxvrij aflezen mogelijk en de noniusschaalverdeling in het groen zorgt voor een goed contrast en daarmee gemakkelijk aflezen, zelfs in minder optimale lichtomstandigheden.

      Veiligheid en duurzaamheid staan voorop
      Je gereedschap moet net zo hard werken als jij, en daarom is de Wiha 411 3203 Schuifmaat ontworpen met veiligheid en duurzaamheid in gedachten. Dankzij het gebruik van niet-metalen high-tech materiaal met glasvezel ben je verzekerd van een gereedschap dat bestand is tegen de dagelijkse slijtage. Het is niet alleen lichtgewicht, waardoor je minder snel vermoeid raakt bij langdurig gebruik, maar ook bestendig tegen roest en de meeste chemische stoffen die je in werkplaatsen tegenkomt. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat je schuifmaat betrouwbaar blijft meten, keer op keer. Daarbovenop maakt de praktische design keuze voor een parallaxvrij afleesbaar display het mogelijk om altijd nauwkeurig je metingen af te lezen, wat de kans op meetfouten aanzienlijk vermindert. Met deze schuifmaat kan je met vertrouwen elke meting aan.

      Bestel en meet met een glimlach
      Nu je bekend bent met de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van de Wiha 411 3203 Schuifmaat caliMax, waarom zou je nog langer wachten? Als je bij ons bestelt, profiteer je niet alleen van onze scherpe prijzen maar ook van onze snelle levering. Je hebt je nieuwe schuifmaat snel in handen, zodat je geen project hoeft te vertragen. Onze vriendelijke service staat altijd voor je klaar om je te helpen met vragen of advies. Met ons grote assortiment aan gereedschap vind je alles wat je nodig hebt op één plek. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het gemak en precisie van de Wiha 411 3203 Schuifmaat caliMax – je projecten zullen je dankbaar zijn!

      Inch of metrisch

      Inch

      EAN

      4010995270834

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.